Ποιός θα είναι ο νέος ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Κοζάνης;

Πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως η ΕΠΣ Κοζάνης ήρθε σε συμφωνία κι αναμένονται  οι επίσημες ανακοινώσεις με τον νέο ενωσιακό προπονητή Νέων και Παίδων. Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε για τον έμπειρο αλλά  και συνάμα γνώστη των υποδομών κύριο Γιώργο Καραγκιολίδη.

Σχόλια

  1. Τα λυπάμαι τα καημένα τα παιδάκια της ΕΠΣ, με όσα -πολλά- θα ακούσουν και με όσα -ελάχιστα- θα κάνουν, μάθουν, κερδίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα γνωστης ο καραγκιολιδης????
    που εσωσε την ομαδα με την βοηθεια της επς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα πραγμα θελω να μου εξηγησετε! Πριν λιγο καιρο ο ιδιος ο Ηρακλης φωναζε και προσπαθουσε να δικαιωθει διοτι ολοι τον ηθελα χαμηλα. Εφαγε πολυ "ξυλο" περυσι οταν εγινε το θαυμα και ανεβηκε, γιατι κανενας δεν το περιμενε. Φετος παραλιγο να τον ριξουν αλλα καταφερε με την αξια του να σωθει. Αρα ποια ΕΠΣ με λετε τωρα εσεις; Αν ειχε την βοηθεια της ΕΠΣ τοτε ο Ηρακλης θα ηταν ψηλα και οχι μια θεση πανω απο τον υποβιβασμο. ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. Και καλα εκαναν που με την αξια τους μεινανε γιατι για τους λιγους που ξερουν την ακαδημια γνωριζουν πως ολα γινονται με κοπο. Επι χρονια βελβεντο και αιανη παρεμεναν στην Α' επι πληρωμη. Τωρα που πτωχευσατε και δεν μπορειτε να πληρωσετε τα λαδωματα σας πεσατε. Τωρα φανηκαν οι ομαδες σας κυριοι! Αντε γεια σας τωρα προβατοσκυλα!

      Διαγραφή
    2. θα σου το εξηγησω εγω Πρωτον κερδισατε τον τελευταιο αγωνα ολοι ξερουν πως. Χωρις να ερθει ο προπονητης της αντιπαλης ομαδας αρνουμενος και αντιθετος σ αυτο που θα γινοταν σ εσας. Αλλα και που κερδισατε εαν ο Μακεδονικος ηταν σαν την ομαδα που παιζατε εσεις και εδινε το παιχνιδι στην Αιανη ποιος θα σωζωταν; Γιαυτο ασε με την αξια μας κλπ κλπ και τις μπουρδες

      Διαγραφή
    3. Βελβεντιωτη μια χαρα σωστα και δικαια παιχτηκε το ματς. τωρα αν η αεκ δεν ηθελε να πιεστει ειναι αλλο θεμα και δικια τους αποφαση και δεν εμπλεκε ο ηρακλης σε αυτην, γιατι εξαλλου ειχε σωθει οποτε δεν την ενοιαζε τι θα εκανε. Επισης η αιανη το ειχε στο χερι της να παραμεινει στην κατηγορια και δεν το εκανε. αφου εξαλλου το ματς τους παιχτηκε στα ισα οπως ολοι υποστηριζουμε. θα μπορουσε να ειχε νικησει και να εστελνε ηρακλη και βελβεντο στην Β'. Τοτε τι θα κανατε; Θα μιλουσατε; οχι φυσικα γιατι μαζι σας θα επεφτε και ο ηρακλης. εγω ενα καταλαβα οτι δεν ξερετε να δεχεστε την ηττα σας ποτε και οτι δεν γουσταρετε τον ηρακλη. και οσο και να σας μιλανε και να σας λενε πως εχουν τα πραγματα εσεις θα συνεχισετε να λετε το αντιθετο οποτε σταματω. οτι ειχα να το πω το ειπα.

      Διαγραφή
  3. Ολοι γνωριζουν ότι ξθελε η επς να μεινει στην κατηγορια ο ηρακλης και να πεσει η αιανη βελβεντο
    μην προσπαθεις να δικαιολογηθείς
    αποφαση "ανωτερων" ηταν να σωθει η ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε σαν φιλαθλος, Η Αιανή εφαγε 4 γκολ από Ηρακλή,Ο Ηρακλής ισως απο το χαμηλότερο μπάτζετ, με 15-16 χρόνων τα περισσότερα παιδιά!και μερικοί ας επερνε καλύτερα διαφορές τερμάτων!!

      Διαγραφή
  4. Εξηγηστε μας σας παρακαλω τα κριτηρια προσληψεις ενωσιακου προπονητη? Εκει στην ΕΠΣ μαθατε να κανετε τις δουλειες κατω απο το τραπεζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως γινετε ολοι οι αποτυχημένοι προπονητες να γινονται προπονητες στην επς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.