10ο Τουρνούα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σιάτιστας



ΣΤΟΧΟΣ - ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Στόχος του Τουρνουά είναι για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, η φιλία, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία καθώς και η ανταλλαγή εμπειριών μέσω  των αγώνων. Για τις αποστολές των ομάδων και τους γονείς είναι η σύναψη σχέσεων μεταξύ τους αλλά και μία όμορφη καλοκαιρινή βόλτα στη πόλη μας.


ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 – Μεσημέρι εώς Βράδυ
Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 – Όλη μέρα
Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 – Όλη μέρα

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
       Παιδικό γεννηθέντες 2003 - 2004
       Προπαιδικό γεννηθέντες 2005 - 2006
       Junior γεννηθέντες 2007 - 2008
       Mini γεννηθέντες 2009 - 2010
       Bambini γεννηθέντες 2011 - 2012 – 2013

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
       Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί σύμφωνα με τις ώρες και μέρες που θα παρευρεθεί με τις αντίστοιχες ομάδες που έχουν δηλώσει κοινές ώρες και μέρες.
       Οι ομάδες μπορούν να αγωνιστούν είτε με 1 ή 2, είτε και τις 3 μέρες των αγώνων αν το επιθυμούν και με όσα τμήματα επιθυμούν.
       Δεν θα υπάρχει βαθμολογία και καταγραφή αποτελεσμάτων καθώς σκοπός μας είναι η ευχάριστη και ψυχαγωγική συμμετοχή όλων των παιδιών καθώς και η απόλαυση χωρίς άγχος των αγώνων.
       Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα ένας με όλους για ένα ημίχρονο, με κάθε ομάδα - τμήμα να παίζει τουλάχιστον από 3 αγώνες.
       Τα ημίχρονα των αγώνων θα διαρκούν για τα Bambini, Mini και Junior 25' και για το Προπαιδικό 30΄ και Παιδικό (ανάλογα τον αριθμό συμμετοχής των ομάδων).
       Τα παιχνίδια των Bambini θα γίνουν σε πλαστικό γήπεδο (6 vs 6) , ενώ των υπόλοιπων τμημάτων στο γήπεδο με φυσικό χόρτο. Mini στο ¼ του γηπέδου (7 vs 7), Junior, Προπαιδικό στο ½ του γηπέδου (9 vs 9) και Παιδικό σε ολόκληρο το γήπεδο (11 vs 11)
       Το τουρνουά διεξάγεται με τους ισχύοντες κανονισμούς που υπάρχουν στις ανάλογες ηλικιακές κατηγορίες.
       Έχοντας ως σκοπό το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα των αθλητικών γιορτών ποδοσφαίρου, διοργανώνουμε τουρνουά ποδοσφαίρου χωρίς χρηματική συμμετοχή (δωρεάν).
       Οι διαιτητές των αγώνων θα εφαρμόζουν τους κανόνες και θα ελέγχουν τη σωστή διεξαγωγή του τουρνουά σύμφωνα με τους κανονισμούς του.
       Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα παρευρίσκεται γιατρός.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γιαννακίδης Κωνσταντίνος 6975998920
     E-mail: k.giannakidhs@gmail.com
     Ιστότοπος: http://www.makedonikos-siatistas.gr/
     Facebook: ΦΣ Μακεδονικός Σιάτιστας




Σχόλια