Η διοίκηση της Ακαδημίας Βοΐου αναιρεί την ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Ζητάει συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης.
Από την διοίκηση της Ακαδημίας Βοΐου  μας ζητήθηκε να κατέβει η ανακοίνωση διαμαρτυρίας που αναρτήθηκε λίγα λεπτά πριν από τη σελίδα μας  αναιρώντας τα   όσα γράφτηκαν.
Ο λόγος της αναίρεσης είναι η μη πυροδότηση περαιτέρω της ήδη τεταμένης κατάστασης  όπως μας είπαν. Διαμαρτύρονται μόνο για την διαιτησία του κ.  Καρατέρπου και ζητάνε ένα συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης. 

Σχόλια

  1. apo ton kosmo tou voioy poios tha zitisei signvmi oi kozanites i o karaterpos?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ σχόλιο που αναρτήθηκε όμως από έναν φίλαθλο με τις 11 επισημάνσεις του καλό είναι να το αναρτήσετε ξανά κάτω απο την νέα αυτή εξέλιξη.Η συγνώμη δεν είναι μόνο για τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ολο ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κωλοτούμπα του αιώνα από το Βόιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κωλοτουμπα ειναι τησ κοζανης απλα δεν το εχουνε καταλεβει ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. timwria kai oxi syggnwmes ta kanane panw tous ta lathi plirwnontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε πρώτα την αλήθεια για το τι συνέβη στο γήπεδο και μετά απαντα. Δεν περιμένουμε κατανόηση των γεγονότων από σουρδους εφ όσον όλα ήταν υπέρ τους!!!

      Διαγραφή
    2. Τα καναμε πανω μας??
      Ναι εχεις δικιο!!Εμεις είμαστε αυτοί που πηγαίνουμε με συνοδεία αστυνομίας στα ματσ!!Τι μου θύμισες τώρα??Ετσι ειχε γίνει και στην Σιάτιστα!!!
      Τελικα έχεις δίκιο εμεις είμαστε αυτοί που φοβόμαστε!!!

      Διαγραφή
  6. Βαλτε τους μέσα ρε που μπήκαν τάχα να χωρίσουν κιόλας.Με μπουνιές δεν ξέρω κανέναν να χωρίζει άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ntropi kai aisxos se oli tin kozani kai ti diikisi tis emeis kseroyme na zitame sygnwmi an kai gia emena den tin aksizete eseis den kserete ti leksi sygnwmi ti tha pei kai den tha mathete kai pote akyroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.