Γ’ Εθνική: Καλύτερος ο Φούφας, φωνάζει για πέναλτι - Μεγάλο διπλό με ανατροπή το Αμύνταιο - Εφτάψυχη η Καστοριά μπορούσε ακόμα και τη νίκη 

Καλύτερος ο Φούφας, φωνάζει για πέναλτι -  Μεγάλο διπλό με ανατροπή το Αμύνταιο -  Εφτάψυχη η Καστοριά μπορούσε ακόμα και τη νίκη.

Αδικεί τον Μακεδονικό το 0-0  στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια  του παιχνιδιού και απειλήθηκαν μόνο μια φορά στο πρώτο μέρος. 

 Καλύτερος ο Μακεδονικός Φούφα  που τα έχει με την ατυχία του αλλά και με τον διαιτητή,  ο οποίος όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι  δεν έδωσε καταφανέστατο  πέναλτι στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου σε ανατροπή του Χάιτα . Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους με τους Τοπάλη, Ματούλα , Δούφα και Τακίδη .

 Μεγάλο διπλό και μάλιστα με ανατροπή για τον Ερμή Αμυνταίου που βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαρούνη. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σιαπανίδη έδειξαν ψυχή δε το έβαλαν κάτω και με καρδιά Λεόντων ισοφάρισαν αρχικά με τον Τσορλίνη   στο 30' και γύρισαν τούμπα το ματς 1-2 με γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος ο Κλάζογλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τον Χαϊτίδη  και τον Τσορλίνη.

Εφτάψυχη η Καστοριά που αν ήταν πιο προσεχτική θα μπορούσε να ειχε φύγει με το τρίποντο από την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη.
Το τελικό  1-1,  αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση  στους γουναράδες.  
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ 1-0 στο 11' με τον Ντάμζι, αλλά η χαρά τους  δε βάσταξε και πολύ αφού στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1  με τον Πετράκο.

13η αγωνιστική
ΑΕ Λευκίμμης-Δόξα Κρανούλας  2-2
Αστέρας Παραποτάμου-Σκουφάς Κομποτίου  0-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Ερμής Αμυνταίου  1-2
Πανλευκάδιος-Νέος Αμφίλοχος  1-1
Καστοριά-Τηλυκράτης  1-1
Μακεδονικός Φούφα-Θεσπρωτός  0-0
Ρεπό: ΑΕΠ Καραγιαννίων


Βαθμολογία

Τηλυκράτης 26
Νέος Αμφίλοχος 22
Μακεδονικός Φούφα 21
Ερμής Αμυνταίου 21
ΑΕ Λευκίμμης 20
Θεσπρωτός 20
Δόξα Κρανούλας  18
ΑΕΠ Καραγιαννίων 17
Εθνικός Φιλιππιάδας 12
Σκουφάς Κομποτίου 10
Καστοριά 9
Πανλευκάδιος 8
Αστέρας Παραποτάμου 5



Επόμενη αγωνιστική   14η
Αστέρας Παραποτάμου  - ΑΕΠ Καραγιαννίων  
Σκουφάς Κομποτίου  - Πανλευκάδιος  
Ερμής Αμυνταίου  - Καστοριά  
Νέος Αμφίλοχος  - Μακεδονικός Φούφα  
Τηλυκράτης  - Δόξα Κρανούλας  
Θεσπρωτός  - ΑΕ Λευκίμμης  
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας

Σχόλια

  1. Υπάρχει μια φορά που να μην έχει φωνάξει ο Φούφας για διαιτησία? Καμία... και πρέπει να το κοιτάξουν αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει καμία φορά που να μην έχει αδικηθεί ο Φούφας ?? ΚΑΜΙΑ... θα πρέπει να το κοιτάξουμε ΚΑΙ αυτό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.