Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης 1-1 | φωτο - βίντεο

Απόλυτη μοιρασιά στο παιχνίδι του Μακεδονικού Κοζάνης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κοίλων 1-1.  
Οι δύο μονομάχοι μοιράστηκαν γκολ την κατοχή της μπάλας (στο πρώτο μέρος ο Μακεδονικός στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ) αλλά και τις εντυπώσεις.

εικονοληψία - μοντάζ: Vicky Gewrgiou 

Σ’  ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες,  ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στο α’  ημίχρονο και προηγήθηκε στο σκορ 1-0.  Στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων ανέβασε την απόδοσή του και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Φάσεις και γκολ
Στο 6 σουτ Λέκκα άουτ.
Στο 26' φάουλ Λάμπρου μέσα στην περιοχή και ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά θα γράψει το 1-0.
Στο 23' σουτ Αθανασιάδη άουτ.
Στο 40' φάουλ Ευθυμιάδη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 58' ο Καλιακούδας με ωραία εκτέλεση φάουλ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 71' σουτ Αθανασιάδη άουτ.
Στο 82' ο Ζαχαριάδης θα κερδίσει την κόντρα , σουτ λίγο έξω από την περιοχή , χωρίς πρόβλημα θα μπλοκάρει ο Νατσιόπουλος.
Στο 87' μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό , γυριστή κεφαλιά Ζαχαριάδη βγάζει σε θέση βολής τον Τσιάμη σουτ αποκρούει σωτήρια ο Νατσιόπουλος δεύτερο σουτ Ζαχαριάδη λίγο έξω.
Στο 90' σειρά του ΠΑΟΚ Κοίλων να χάσει κλασική  ευκαιρία με τον Γκόγκο να βγάζει ωραία μπαλιά στον Νάστο Ν. σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή πλασάρει άουτ.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) Πάντος , Μουρατίδης, Ζιάμπρας (78' Δημητριάδης) , Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος, Τρομπούκης (81' Κυπίρτογλου), Λάμπρου, Λέκκα, Γεωργιάδης (46' Τσιάμης), Ευθυμιάδης (78' Ζαχαριάδης).

ΠΑΟΚ Κοίλων (Τσέπουρας) Νατσιόπουλος, Καλιακούδας, Αλμασίδης, Τιούλης, Νάστος Στ, Αγγέλου, Καραγιώργος, Τσιάκος(83' Γκόγκος), Νάστος Ν, Καστάμης (46' Αροσβίλι), Αθανασιάδης

Διαιτητής: Γεωργιάδης

Βοηθοί : Τσιαμπάζης, Μπακατάρη



Σχόλια

  1. Πριν γραφεις να ελεγχεις και τι γραφεις..γινεται να ξεκινησε με 10 ο μακεδονικος?ξεχασες καποιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μάθεις να γράφεις το "Μακεδονικός" με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα διότι είναι κύριο όνομα και να τονίζεις τις λέξεις τότε θα έχεις λόγο .... Βίκυ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.