A' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου 2-4 | βίντεο

 
Πέρασε και από την Πτολεμαΐδα το Βόιο
 Σπουδαία νίκη πέτυχε το Βόιο μέσα στην Πτολεμαΐδα με το αγγλικό σκορ 2-4 επί της Αναγέννησης.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι το Βόιο πήρε τους τρεις βαθμούς και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Από την άλλη η Αναγέννηση πάλεψε το παιχνίδι κατάφερε να γύρισε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο μιας και έχανε με 1-0 , από το 34΄, κατάφερε μέσα σε δυο λεπτά στο 42΄και στο 44΄να το κάνει 2-1 όπου έκλεισε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος  το Βόιο ανέβηκε ισοφάρισε νωρίς στο 50΄με πέναλτι  και από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου να βάλει αλλά δυο γκολ και να τελειώσει τον αγώνα με το Αγγλικό σκορ 2-4.


Φάσεις και γκολ
21΄ Κόρνερ για το Βόιο με τον Παπανώτα , έκανε την κεφαλιά  ο Λαδάς η μπάλα λίγο άουτ
24΄Ωραια εκτέλεση φάουλ του Μούκα λίγο πριν το ημικύκλιο απέκρουσε ο τερματοφύλακας με το ένα χέρι και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
34΄ Σουτ του  Παπανώτα μέσα από την περιοχή άνοίγει  το σκορ για το Βόιο.
42΄Η Αναγέννηση έκανε το  1-1 με τον Σωτηρίου που μπήκε μόνος έκανε το σουτ και ισοφάρισε τον αγώνα.
Δυο λεπτά αργότερα η Αναγέννηση κάνει το 2-1 με τον Φυλάκη που εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του Καραγιάννη.
Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Βόιο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φασούλα από τον Φυλάκη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καραγιάννης και κάνει το 2-2.
62΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλαδίκα πέρασε άουτ.
67΄Η σειρά του Βοΐου να χάσει ευκαιρία όταν σε σέντρα του Αποστολίδη μέσα στην περιοχή εκεί βρέθηκε ο Ζαρκοδήμος Κ που αν και  πλάγια πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
70΄Το Βόιο κάνει ΤΟ 2-3 με σουτ του Ζαρκοδήμου Κ μετά από λάθος της άμυνας .
Και στο 78΄κλείνει  το σκορ στο 2-4 ο Ηλίας με ωραίο σουτ  μετά από μια προσποίηση που έκανε σε αμυντικό της Αναγέννησης.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Γεωργιάδης με επόπτες τους κ.κ Λαμπριανίδη και Σύκο

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παππάς): Κεχαγιάς, Αδαμίδης, Φυλάκης( 90΄Σ ωτηρίου Η του Λ), Κουτσομήτρος(54΄Χαίτας), Βασσάκης, Κωστάκογλου Α, Μούκας, Κωστάκογλου Γ, Ανδρονικίδης, Βλαδίκας (75΄ Τριανταφυλλίδης), Σωτηρίου Η του Δ ( 60΄ Στρατής).


Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου (Δημητρίου): Ζαρκοδήμος Γ, Μαυρίδης( 46΄ Ζαρκοδήμος Κ), Στεργίοπουλος), Αλεξίου, Λάδας, Παπαουτσίδης, Καραγιάννης( 85΄Μιχαηλίδης), Παπανώτας, Φασούλας( 65΄Πατούρρι), Ηλίας(89΄Φουρκατσιώτης), Αποστολίδης.


Σχόλια