Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Φ.Σ. Κοζάνη – Εθνικός Βατερού 2-1 | φωτο - βίντεο

 Αγχωτική νίκη της Κοζάνης επί του αξιόμαχου Εθνικού Βατερού
 Δυσκολεύτηκε η Κοζάνη με αντίπαλο τον αξιόμαχο Εθνικό Βατερού, αλλά τελικά πήρε την νίκη με σκορ 2-1 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης.





Οι δύο ομάδες κατέβηκαν με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή τους.
Στο Α΄ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δε μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Εθνικού.
Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους χώρους  και οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδόπουλου έμπαιναν δύσκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Την άμυνα του Βατερού ξεκλείδωσε λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 40΄ ο Κοτζατίσογλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη φάνηκε να καθαρίζει το ματς με ένα γκολ που πέτυχε ο Πουτογλίδης στο 50΄ αλλά το Βατερό δεν τα παράτησε και  μείωσε στο 64΄με τον Σακαλή σε 2-1 .
Σκορ που ήταν και το τελικό με την Κοζάνη να μη κινδυνεύει στη συνέχεια, να χάνει αυτή τις ευκαιρίες  για να σημειώσει γκολ χωρίς να τα καταφέρει και να παίρνει έτσι μια  την αγχωτική νίκη.

Τραυματισμός του Γιώργου Κουτέρη..  Περαστικά από Εθνικό Βατερού και Κοζάνη
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού υπήρξε ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη του Εθνικού Γιώργου Κουτέρη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών μιλάνε για μικρό  κάταγμα στη μέση. Η μαγνητική που θα υποβληθεί ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα δείξει την σοβαρότητα η όχι  του τραυματισμού του.
Η διοίκηση του Εθνικού Βατερού αλλά και της Κοζάνης εύχονται στον Γιώργο Κουτέρη περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 3΄ο Κοτζατίσογλου θα εκτελέσει φάουλ  μέσα στην περιοχή, κεφαλιά Τσικόπουλου από κοντά μπλοκάρει ωραία ο Κεντεποζίδης.
Στο 33΄σουτ  Σακαλή, μπλοκάρει ο Κοκκινίδης.
Στο 40΄ανατροπή Κοτζατίσογλου μέσα στην περιοχή και ο κ. Τσιμεντερίδης θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο παθών για το 1-0.
Στο 42΄σέντρα Λαζαρίδη, κεφαλιά Σακαλή, άουτ.
Στο 44΄σουτ Καραγιάννη μπλοκάρει ο Κεντεποζίδης.
Στο 50΄ωραίος  συνδυασμός  Κοτζατίσογλου, Δούμα,  Τρομπούκη  αυτός θα βγάλει παράλληλη συρτή σέντρα θα πεταχτεί ο Πουτογλίδης και με προβολή θα κάνει το 2-0
Στο 64΄γρήγορη εκτέλεση πλάγιου για το Βατερό η μπάλα στον Κουτέρη που θα βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σακαλής με ψύχραιμο πλασέ θα μειώσει σε 2-1
Στο75΄σουτ Μαλούτα , ωραία διώχνει σε κόρνερ ο Κεντεποζίδης 
Στο 77΄σέντρα Μαλούτα , κεφαλιά Δούμα , άουτ
Στο 89΄σουτ Πουτογλίδη μέσα από την περιοχή , αποκρούει και πάλι ο Κεντεποζίδης



Κοζάνη (Παπαδόπουλος Β.): Κοκκινίδης, Τρομπούκης, Ποσινακίδης (46’ Αποστολίδης), Λιθοξόπουλος, Πουλατσόγλου, Τσικόπουλος, Μαλούτας (78’ Κοτταρίδης Γ.), Καραγιάννης, Πουτογλίδης, Κοτζατίσογλου, Δούμας (87’ Ποσινακίδης Π.).


Εθνικός Βατερού (Παπαδόπουλος Θ.): Κεντεποζίδης, Λαζαρίδης Στ., Κουρτίδης, Πολυχρονιάδης, Χατζηζήσης (89’ Τσαούσης), Παυλίδης (86’ Πλαστράκης), Σακαλής, Λεωνιδάκης, Κουτέρης, Λαζαρίδης Χ., Αποστολόπουλος.


Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Παπαδόπουλος Θ., Τσιγγένης Μ. 






Σχόλια