Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Α.Μ.Σ. Γαλατινή – Μακεδονικός Κοζάνης 1-2 | φωτο - βίντεο



Την 5η  νίκη του στα έξι εκτός έδρας παιχνίδια που έχει παίξει έως τώρα (και μια ισοπαλία μέσα στον Ηρακλή)  πανηγύρισε ο Μακεδονικός μέσα στην δυνατή ομάδα της Γαλατινής με σκορ 1-2, παραμένοντας τέσσερις αγώνες αήττητος (τρεις νίκες μία ισοπαλία).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο Α' μέρος είχαν την κυκλοφορία και τις ευκαιρίες και  πέτυχαν δύο γκολ.



 Στο Β’ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους πήραν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν τον Μακεδονικό. Το μόνο που κατάφεραν όμως να μειώσουν σε 1-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Μακεδονικός και για ένα πέναλτι. Με τη σειρά τους οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαχαριάδη στο 85'.
 Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι Στο 56'  διπλό δοκάρι (οριζόντιο - κάθετο) για την Γαλατινή σε εκτέλεση φάουλ  του Γκέτσιου και για τον Μακεδονικό με  σουτ του  Ευθυμιάδη στο 83' .
Στα αξιοσημείωτα η ένταση που υπήρξε στο 85' όταν ο Μακεδονικός ζήτησε πέναλτι με τον κ.  Καραθανάση να διαμαρτύρεται σε φυσική διακοπή και να λογοφέρει  έντονα με τον  παίκτη της Γαλατινής Αλεξίου.   Η σπίθα δεν άργησε να ανάψει με τον κ.  Καραθανάση να βρίσκεται στο έδαφος και την εμπλοκή, ευτυχώς όμως χωρίς συνέχεια και άλλων  ποδοσφαιριστών.  Το  παιχνίδι διακόπηκε για 6 ' και συνεχίστηκε χωρίς άλλα προβλήματα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 1' σουτ Λάμπρου, διώχνει σε κόρνερ ο Μακρής.
Στο 5' κεφαλιά πάσα Αργυρόπουλου στον Λάμπρου , ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή , άουτ.
Στο 8' φάουλ Λάμπρου στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά Θωμαΐδη και 0-1 για τον Μακεδονικό.
Στο 10' σεντρα Ζιάμπρα, κεφαλιά από κοντά Λάμπρου λίγο έξω.
Στο 13' κόρνερ Βουρονίκου η μπάλα στον Ντουρμίσι , σουτ άουτ .
Στο 20' σουτ του Πάτρα , μπλοκάρει ο Πάντος.
Στο 27' σέντρα Βουρονίκου , σουτ Γκέτσιου άουτ .
Στο 33' Τρομπούκης ωραία μπαλιά στον Λάμπρου ,και με  δυνατό διαγώνιο σουτ  στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 38' Γκέτσιος μπαλιά τετ α τετ στον Τσσγκαλή προλαβαίνει ο Πάντος .
Στο 44' νέα μπαλιά Μπούκου στον Αλεξίου έγκαιρα θα βγει ο Πάντος και θα σώσει .
Στο 56' φάουλ Γκέτσιου η μπάλα βρίσκει πρώτα το οριζόντιο μετά το κάθετο δοκάρι κι απομακρύνεται.
Στο 61' φάουλ Γκέτσιου κεφαλιά Αλεξίου άουτ
Στο 65' κάθετη μπαλιά του Ευθυμιάδη στον Λάμπρου , μόνος σουτ αποκρούει ο Μακρής.
Στο 70' κόρνερ Γκέτσιου δε διώχνουν καλά οι αμυντικοί, η μπάλα  στον  Βουρονίκο που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-2.
Στο 73' φάουλ Ευθυμιάδη λίγο έξω.
Στο 81' δυνατό σουτ Λέκκα , ωραία αποκρούει ο Μακρής.
Στο 83' σουτ Ευθυμιάδη στο οριζόντιο δοκάρι .
Στις καθυστερήσεις σουτ Ευθυμιάδη μπλοκάρει ο Μακρής.
Στην αντεπίθεση ο Λάμπρου μόνος του  θα σουτάρει θα αποκρούσει ο Μακρής η μπάλα στον Ζαχαριάδη νέο πλασέ αποκρούουν οι αμυντικοί λίγο πριν ή μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Μακεδονικός ευχαριστεί την Γαλατινή
Παρά την στιγμιαία ένταση που υπήρξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο 85' ο Μακεδονικός Κοζάνης μετά την λήξη του αγώνα με ανακοίνωση του θέλησε να ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία όλων των ανθρώπων της Γαλατινής.

Αναλυτικά
Οι εντάσεις σ’  ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δυστυχώς υπάρχουν αλλά καλό είναι να μη δίνεται συνέχεια.  Αυτό έγινε και στο μεταξύ μας παιχνίδι με τη Γαλατινή που  παρά την 5λεπτη ένταση, μετά το τέλος του παιχνιδιού δόθηκαν τα χέρια  και από τους 22 ποδοσφαιριστές. Είναι γνωστό εξάλλου οι καλές σχέσεις που διατηρούμε εδώ και χρόνια με τον σύλλογο της Γαλατινής.

Τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία.




ΑΜΣ Γαλατινής (Σαμαράς Μ):  Μακρής, Κοτρότσιος, Μπούκος, Γκέτσιος, Παπαϊωάννου (76" Κουτσάνας) Αλεξίου, Πάτρας (37' Τσαγκάλης), Σαρημπαλάς(91' Γκάλφας), Βουρονίκος, Ντουρμίσι, Κοκκώνας.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος, Δημητριάδης(80' Ζαχαριάδης), Θωμαΐδης, Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Ζιάμπρας (67" Λέκκα), Τρομπούκης, Γεωργιαδης(62' Τσιάμης), Παπαθανασίου (46' Ευθυμιάδης), Λάμπρου

Διαιτητής: Σουλίδης Δ.
Βοηθοί: Δραγώγιας, Λαζαρής


Σχόλια