Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 1-0 | φωτο - βίντεο

Πολύ δυνατός και πειθαρχημένος φέτος ο Μακεδονικός έφτασε σ’  ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά μέσα στο στρατιωτικό,  κόντρα στην πολύ καλή ομάδα της  Χαραυγής με σκορ 1-0,  σπάζοντας το αήττητο  των 5 αγωνιστικών της.




Τελευταία φορά που είχε χάσει η Χαραυγή ήταν στο παιχνίδι με την Κοζάνη εντός εδρας, (1-2) την 6η  αγωνιστική.
Ο Μακεδονικός από την άλλη,  τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα ήταν με τον Μακεδονικό Σιάτιστας εντός έδρας (0-2)  την 7η  αγωνιστική κι  έφτασε έτσι 5 αγώνες αήττητος (4 νίκες και μία ισοπαλία).   

Το παιχνίδι ήταν μέτριο  ποιοτικά, δυνατό, με την υπεροχή και την κυκλοφορία να περνάνε  ποτέ στη μία και πότε στην άλλη ομάδα. Η Χαραυγή μετά το γκολ του Μακεδονικού πήρε μέτρα , πίεσε αλλά καλά οργανωμένος ο Μακεδονικός δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πετύχουν την ισοφάριση  και ήταν επικίνδυνος από την άλλη  στις αντεπιθέσεις.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 6' ο Λάμπρου στον Λέκκα στους από πλάγια σέντρα σουτ στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζιάμπρας πλασέ διώχνουν οι αμυντικοί, οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.  
Στο 15' σουτ γέμισμα Σαριόγλου, λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 36' σέντρα Χατζηρούμπη δε μπορεί να μπλοκάρει ο Πάντος κεφαλιά πάσα στον Ζηνόβιο που από κοντά χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Στο 38' ωραίο γέμισμα του Ζηνόβιου στον Τακίδη, πλασέ λίγο έξω.  
Στο 44' ο Μακεδονικός θα ζητήσει πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, ο κύριος Καρατέρπος θα συνεχίσει το παιχνίδι.
Στο 46' σουτ Ζηνόβιου άουτ.  



Στο 63' Φάουλ του Λάμπρου μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ο Αργυρόπουλος θα κάνει το 1-0.
Στο 79' φάουλ Ποζίδη,  κεφαλιά από καλό σημείο του Κουμπούρα άουτ.  
Στο 91' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός,  ο Λέκκα μόνος απέναντι στον Τεντζογλίδη, πλασάρει άουτ.  
Στο 93' σέντρα Χατζηρούμπη κεφαλιά Ζηνόβιου άουτ.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος , Δημητριάδης, Μουρατίδης (91' Νικολάου), Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος, Τρομπούκης, Λέκκα, Ζιάμπρας, Λάμπρου (65' Παπαθανασίου), Ευθυμιάδης( 78' Ζαχαριάδης).  


Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Αναστασιάδης):  Τεντζογλίδης, Κουμπούρας, Μανακίτσας (84'  Πριονάς), Σαριόγλου, Σαββίδης, Χουιλίδης (70' Χατζής), Ναθαναηλίδης, Χατζηρούμπης, Θεοδωρίδης (78' Ποζίδης), Τακίδης, Ζηνόβιος.


Διαιτητής:  Καρατέρπος
Βοηθοί:  Κανδυλιώτης, Φραντζοπούλου





Σχόλια