Σημαντική μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για την Αθλητική Ένωση Περδίκκα


Στο πάρα πέντε στην κυριολεξία  ενίσχυσε η ομάδα του Περδίκκα την αμυντική της γραμμή, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον νεαρό,  ταλαντούχο Πόλυ Λιάπστη.   
 
Μήλον τη Έριδος  για πολλές ομάδες της περιοχής ο Πολύκαρπος Λιάπτσης αλλά εκείνος προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του, την Αθλητική Ένωση Περδίκκα.

Ο 19χρονος αμυντικός, συγκεκριμένα δεξιός οπισθοφύλακας  είναι πολύ δυναμικός παίκτης, όπως  και εξίσου γρήγορος. Η ταχυδύναμη και η αποτελεσματικότητα, ειδικά στο ένας εναντίον ενός, είναι τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του.  

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα ξεκίνησε από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα Παίδων, στον ΠΑΟΚ Κ17 και πέρυσι στον Εορδαϊκό Γ’ Εθνική.    

Ποιος είναι ο Πολύκαρπος Λιάπτσης
Ήξερε πριν κλείσει τα τέσσερα του χρόνια ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Χάρη στον μπαμπά που ασχολούνταν με την ακαδημία του χωριού Περδίκκας, ο Πολύκαρπος Λιάπτσης είχε την πρώτη του επαφή με την μπάλα πολύ νωρίς. Κι έκτοτε δεν την έχασε ποτέ.

Γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1998 στον Περδίκκα Πτολεμαΐδας, ο Πολύκαρπος Λιάπτσης εξελίχθηκε σε ένα μπακ δυνατό, γρήγορο, με ζηλευτή ταχυδύναμη και αποτελεσματικότητα.
 Μάθαινε ποδόσφαιρο τέσσερα χρόνια στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, ωσότου τον εντόπισε ο Αλέξης Τασούλης, το 2009, οπότε και εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ. Ήταν δε, τόσο αποφασισμένος που κατέγραψε πολλά χιλιόμετρα, καθώς τέσσερις φορές την εβδομάδα επί δυόμιση χρόνια έρχονταν από την Πτολεμαΐδα στην Θεσσαλονίκη για να προπονηθεί.


Ο Λιάπτσης είναι διεθνής, κάτοχος μεταξύ άλλων, του Rimini Cup κι έχει να θυμάται πολλές χαρούμενες στιγμές με τον ΠΑΟΚ.  


Η ΑΕ Περδίκκα τον καλωσορίζει και του εύχεται ολόψυχα πολλές επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του πορεία. 

Σχόλια