Ανακοίνωση Α.Ε. ΆΝΩ ΚΩΜΗΣ για τα σημερινά ΑΙΣΧΗ!

ΑΗΔΊΑ!! Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει σε όσα εξελιχτήκαν σήμερα στο παιχνίδι μεταξύ Άνω Κώμης – Μικροβάλτου.


Κάποιοι δεν έχουν καμία θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Με μόνο σκοπό να προάγουν τη βία στα γήπεδα, οι γνωστοί άγνωστοι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το άθλημα, ξαναχτύπησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Προκλήσεις με ύβρεις διαρκώς εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σκληρά χτυπήματα τα οποία επέτρεψε για ακόμη μια φορά Η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ και το κερασάκι στην τούρτα με ανεγκέφαλους οι οποίοι κινήθηκαν με μόνο σκοπό τα επεισόδια..

Όλο το παιχνίδι στιγμάτισαν τα σκληρά χτυπήματα των φιλοξενούμενων απέναντι σε μια ομάδα εντελώς νεανική ηλικιακά, τους διαιτητές να μη προστατεύουν και ΠΑΛΙ τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν, κάτι για το οποίο φωνάζουν χρόνια τώρα όλα τα υγιή σωματεία, με αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού όλο αυτό να επιφέρει πολύ ξύλο και ωμή βία, και μάλιστα με κάποια χτυπήματα άνανδρα και σοκαριστικά.

Πάρτε θέση όλοι οι αρμόδιοι πριν είναι αργά !!!  Θα μείνετε μόνο με αυτά τα σωματεία και ανθρώπους άσχετους με τον αθλητισμό.

Υπάρχει λύση, αλλά τι ακριβώς θέλετε Κύριοι;;  Ξυπνήστε επιτέλους πριν είναι πολύ αργά!


ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΟΥΝ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και να μη "ντρέπονται", όπως επίσης και οι ποινές από την Ένωση πρέπει να είναι πολύ πιο αυστηρές σε αυτές τις περιπτώσεις!

 ΑΕ Άνω Κώμης

Σχόλια