Γ' Εθνική: Μπορούσε το κάτι παραπάνω στην Άρτα ο Φούφας αλλά …


Ο κακός αγωνιστικός χώρος και μερικά διαιτητικά λάθη δεν επέτρεψαν την ομάδα της Πτολεμαΐδας να φύγει με το κάτι παραπάνω από την Άρτα. Το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο και η 2 ομάδες έπαιζαν το ποδόσφαιρο που μπορούσαν, αν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν σε καλή κατάσταση και αν ο διαιτητής δεν επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. 

Η ομάδα του Φούφα απείλησε 2 φορές στα πρώτα 20 λεπτά με τον Γκελοσάνι και τον Ματούλα . Στο 35ο λεπτό η γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με ένα σουτ εκτός περιοχής και στο 39ο λεπτό σε μια από τις καθοριστικότερες στιγμές του παιχνιδιού ο διαιτητής δεν απέβαλε τον κεντρικό αμυντικό του Σκουφά Σχισμένο, αφού απέκρουσε την μπάλα με το υψωμένο χέρι του, μετά από ασίστ του Τοπάλη, για να μην βγει τετ α τετ ο Ματούλας με τον τερματοφύλακα!

Στην επανάληψη η γηπεδούχοι απείλησαν με κεφάλια του Σταμούλη από φάουλ στο οποίο ο διαιτητής Μπεκερτζής δεν έδωσε σε πρώτο χρόνο υπέρ του Φούφα και τον Ασλαμπάλογλου, αφού τον απώθησε παίκτης του Σκουφά! Στο 72ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη ο Τζουβάρας πιάνει ωραία κεφαλιά ο επόπτης όμως σταματάει την φάση για οφσάιντ του Τσικόπουλου! Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στην ομάδα του Σκουφά . Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Χρηστογιάννης έκανε σουτ και άουτ.

Τελικό αποτέλεσμα Σκουφάς Κομποτίου - Μακεδονικός Φούφας 0-0

Σκουφάς Κομποτίου (Μαγκάκης) : Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Χρηστογιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης (85' Τάσσος), Σταμούλης (68' Παπαγιάννης), Νταλάκας, Παρράς (68' Τσίρος)

Μακεδονικός Φούφας (Κερλίδης) : Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος(78’ Κεσκιλίδης), Χαραλαμπίδης , Πιρίτζαους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσώτσος(15’ Τσικόπουλος), Δούφας (64' Κοπατσάρης), Γκελοσάνη ,Τοπάλης, Ματούλας (61’ Φωτιάδης)

Διαιτητής : Ρούσσος-Μπεκερτζής Γιώργος Βοηθοί : Φραγκούλης Παύλος - Τσόγκας Άγγελος

Γραφείο Τύπου 
Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια