Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Γαλατινή - Κοζάνη 1-2 | φωτο - βίντεο

Στο 12’ λάθος πάσα του Τσικόπουλου, κλέβει ο Καλτσούνης, δίνει στον Αλεξίου που κάνει το σουτ λίγο άουτ.

Στο 17’ ο αέρας φέρνει το βολέ του Πατουλίδη στην περιοχή της Γαλατινής, ο Παπαδόπουλος παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Δούμας σουτάρει άουτ από καλή θέση.
Στο 21’ προσπάθεια του Ντουρμίσι από αριστερά, χάνει τη μπάλα και κλωτσάει εκτός φάσης από πίσω τον Κοτζατίσογλου και βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ζούγρα. Στη συνέχεια επιτίθεται να χτυπήσει τον Κοτζατίσογλου.
Το 25’ διαγώνια μπαλιά του Τραυλού, συνδυασμός των παικτών της Κοζάνης και σουτ του Πουτογλίδη λίγο άουτ.
Στο 28’ κόρνερ του Τραυλού, κεφαλιά-πάσα του Δούμα, νέα κεφαλιά του Κιοσκερίδη από καλή θέση άουτ. 
Στο 33’ ο Κιοσκερίδης αλλάζει την μπάλα με τον Παπαδόπουλο, πάει να κάνει το μπάσιμο αλλά η μπάλα βρίσκει το χέρι του Κοκκώνα κι ο διαιτητής δίνει το πέναλτυ.
Το πέναλτυ εκτελεί εύστοχα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Στο 40’ σέντρα του Δούμα στον Κοτταρίδη που πιάνει την κεφαλιά αλλά σημειώνεται σε θέση οφσάϊντ.
Σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου φάουλ από μακριά του Ηλία Μπούκου, πετάγεται ο Διαμαντής Κοκκώνας και με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 50’ προσπάθεια από αριστερά του Τραυλού αλλά ο Τσιαούσης μπλοκάρει την παράλληλη σέντρα.
Στο 52’ προσπάθεια του Κιοσκερίδη και κάθετη πάσα στον Τραυλό που κάνει την σέντρα-σουτ αλλά ο Τσιαούσης διώχνει τη μπάλα.
Στο 55’ πάσα του Γκέτσιου στον κενό χώρο στον Αλεξίου που πιάνει το σουτ αλλά ο Πατουλίδης αποκρούει.
Στο 56’ μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη, σέντρα του Τραυλού, πρώτη κεφαλιά του Δούμα, νέα κεφαλιά του Πουτογλίδη σχεδόν από την μικρή περιοχή πάνω από τα δοκάρια της Γαλατινής.
Στο 58’ σέντρα του Παπαδόπουλου από δεξιά, απόκρουση αμυντικού της Γαλατινής, ο Τσιαούσης προσπαθεί να πιάσει τη μπάλα και τραυματίζεται στο δάχτυλο από την παρέμβαση του Πουτογλίδη.
Στο 75’ προσπάθεια της Κοζάνης από αριστερά, τακουνάκι του Τραυλού κι ο Κοτζατίσογλου με ωραίο σουτ στέλνει τη μπάλα στο «Γάμμα» για το 1-2.
Στο 82’ μακρινό σουτ του Μπούκου άουτ.
Στο 87’ επίθεση της Κοζάνης από δεξιά, ο Δούμας δίνει στον κενό χώρο στον Τραυλό αυτός με το δεξί σημαδεύει τον Αποστολίδη που πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Τσιαούσης αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.


ρεπορτάζ - φωτο: Κώστας Τσιώρας 























Σχόλια