Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Μακεδονικός Κοζάνης 0-2 | φωτο - βίντεο

Επαγγελματικό διπλό  για τον Μακεδονικό 0-2  μέσα στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο δυνατός αέρας που φυσούσε στάθηκε εμπόδιο στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.


Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τον Μακεδονικό να πετυχαίνει δύο γκολ καρμπόν,  μετά από εκτελέσεις φάουλ και να προηγείται στο σκορ με 0-2.


Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση πήρε μέτρα στο γήπεδο,  είχε την κατοχή  με τον Μακεδονικό να κάνει διαχείριση του σκορ και να βγαίνει επικίνδυνα μπροστά.


Η Αναγέννηση  ζήτησε πέναλτι στα μέσα του Β’  μέρους όταν ο Βλαδίκας βρέθηκε στο έδαφος  με τον κ.  Σουλίδη να συνεχίζει το παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ


Στο 22' φάουλ Νικολάου μέσα στην περιοχή γυριστή,  κεφαλιά Αργυρόπουλου και 0-1.


Στο 33' φάουλ από το ίδιο περίπου σημείο για τον Μακεδονικό αυτή τη φορά το εκτελεί ο Ευθυμιάδης στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά ο Αντωνόπουλος κάνει το 0-2.


Στο 35' μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Αναγέννηση,  με τον Ζιάμπρα δύο φορές αρχικά και το δοκάρι στη συνέχεια να σώζουν την εστία από σίγουρο γκολ μετά από διαδοχικά σουτ Μούκα και Ανδονικίδη.  
Στο 37' Ευθυμιάδης στα όρια της περιοχής πιάνει το σουτ, λίγο έξω
Στο 54' σέντρα σουτ του Χαραλαμπίδη, διώχνει ο Πάντος σε κόρνερ.  
Στο 57' Νικολάου σέντρα, σουτ γυριστό  Τσιάμη, ο Κεχαγιάς σε ετοιμότητα διώχνει.
Στο 64' φάουλ Βλαδίκα, άουτ.
Στο 73' σουτ Γεωργιάδη μπλοκάρει ο Κεχαγιάς.

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παπάς):Κεχαγιάς, Αδαμίδης, Φυλάκης, Κουτσομήτρος, Ανδρονικίδης, Βασσάκης, Κωστάκογλου (73’ Στρατής), Χαραλαμπίδης (84’ Χάιτας), Βλαδίκας, Τσεμπερλίδης, Μούκας (46’ Τριανταφυλλίδης),


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Τρομπούκης,  Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Νικολάου (67’ Γεωργιάδης), Παπαθανασίου, Ζιάμπρας (90’ Λάμπρου),  Τσιάμης (87’ Ζαχαριάδης), Ευθυμιάδης (75’ Θωμαΐδης).


Διαιτητής: Σουλίδης Ε.

Βοηθοί: Μιχαηλίδης, Τσιγγένης Μ. 


Σχόλια