A’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Ηρακλής Πτολεμαΐδας 2-1 | φωτο - βίντεο

Πήρε  το ντέρμπι της Πτολεμαΐδας  η Αναγέννηση
 Με 2-1 κέρδισε η ομάδα της Αναγέννησης στο ντέρμπι της Πτολεμαΐδας τον Ηρακλή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Ε.Π.Σ Κοζάνης.

Ήταν  ένα παιχνίδι μέτριο με λίγες καλές φάσεις  παρουσία 100 περίπου φιλάθλων.
Η Αναγέννηση παρουσιάστηκε μέτρια και σε αυτό το παιχνίδι , ενώ από την άλλη ο Ηρακλής ήταν ίσως επηρεασμένος  από τον αγώνα κυπέλλου  και φάνηκε η κούραση στην ομάδα.

μοντάζ: Vicky Gewrgiou 

 Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε ο Ηρακλής στα πρώτα 15΄ με πέναλτι , αλλά η Αναγέννηση ισοφάρισε γρήγορα μέσα σε δυο λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος , η  Αναγέννηση βρήκε  δίχτυα στο 60΄ και πήρε τους τρείς βαθμούς.

Φάσεις και γκολ:
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 15' όπου σημειώθηκε και το γκολ όταν ανατράπηκε ο Μιχαηλίδης του Ηρακλή από τον Φυλάκη μέσα στην περιοχή , με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχαηλίδης και άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή 0-1
Στο 17΄ γρήγορη απάντηση της Αναγέννησης  σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δαλκερανίδη , (που το κέρδισε ο Παναγιώτου από τον Τζουμίτα   έξω από την περιοχή)η μπάλα πέρασε δίπλα από το τοίχος, χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού και κατέληξε στα δίκτυα και το 1-1.
35΄ Η Αναγέννηση χάνει ευκαιρία με τον Κουτσομήτρο  όταν το σουτ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μπίντζης.
40΄ Μόνος του ο Κριτσάνης του Ηρακλή δεν μπορεί από κοντά να κάνει το 1-2 με τον τερματοφύλακα να αποκρούει.
43΄  Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν βγήκε μόνος του και πλάγια  ο Μιχαηλίδης  , πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά  ο τελευταίος έδιωξε με τα πόδια σε πλάγιο.
54΄ Κόρνερ του Κουτσομήτρου της Αναγέννησης πλασαριστά στον Βασσάκη , αυτός κάνει το σουτ  έξω από την περιοχή και πλάγια αλλά η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια
60΄Η Αναγέννηση διπλασιάζει τα τέρματα της και πάλι με τον Δαλκερανίδη όταν σε σέντρα του Κωστάκογλου Εμμανουήλ , μέσα  στην περιοχή ,  βρέθηκε αμαρκάριστος ο Δαλκερανίδης που με απευθείας βολέ διπλασίασε το σκορ αλλά και τα δικά του τέρματα .
75΄  Ο Ηρακλής βγήκε στην αντεπίθεση με τον Λεμονή να κάνει  σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή στον Τσελαλίδη αλλά την τελευταία στιγμή παίρνει την κεφαλιά ο Κωστάκογλου Εμμανουήλ και διώχνει σε κόρνερ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ντάβες για τον Ηρακλή κάνει ωραίο σουτ αλλά διώχνει ο Κεχαγιάς  σε κόρνερ.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Τσιγγένης με επόπτες τους κ.κ Τέμη και Εμμανουήλ .


Συνθέσεις:
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Παππάς): Κεχαγιάς, Αδαμίδης, Κωστάκογλου Εμ, Παναγιώτου, Τσεμπερλίδης, Φυλάκης, Κουτσομήτρος, Δαλκερανίδης (73΄Κωστάκογλου Αγγ.), Ανδρονικίδης (66΄Σωτηρίου), Τριανταφυλλίδης (56΄ Νταλάκας), Κοτζαφίλιος (30’ λ.τρ Βασσάκης).


Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Καραγκιολίδης): Μπίντζης, Αιχμαλωτίδης, Σαββάκης (66΄Τοπάλης), Μωησιάδης Θ, Τσουμίτας, Λεμονής, Κριτσάνης (65΄Λούσιος ), Τσελαλίδης, Βερίκοκος (68΄Ντάβες), Μιχαηλίδης, Μωησιάδης Στ. (56΄Μαρνασίδης).


 Δηλώσεις των προπονητών 



μοντάζ: Vicky Gewrgiou 

























Σχόλια