Ασταμάτητη η Κοζάνη - Νέο μεταγραφικό χτύπημα - Απέκτησε Σάββα Κοτταρίδη από Μακεδονικό Κοζάνης

Η φετινή Κοζάνη σχεδιάζει και  δουλεύει έτσι ακριβώς όπως ζητούσαν όλοι οι φίλαθλοι τα τελευταία  χρόνια. 
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος προτείνει τα ταλέντα της περιοχής και ο Αγάπιος Γαβριηλίδης υλοποιεί τις επιθυμίες του τεχνικού του.  

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό παιδομάζωμα αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα των  ερυθρολεύκων.

Έτσι μετά τους ταλαντούχους    Νάνο Ζήση από Αιανή,   Τρομπούκη Κωνσταντίνο, Μαλούτα Παναγιώτη από Μακεδονικό Κοζάνης αλλά και τους έμπειρους Κουτρότσιο Γιώργο από Χαραυγή και Κιοσκερίδη Φώτη από Φούφα άλλο ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό χτύπημα πήρε σειρά.

Ο λόγος για άλλον ένα ταλαντούχο παίκτη του Μακεδονικού Κοζάνης, τον μεσοαμυντικό Σάββα Κοτταρίδη.

Ο υψηλόσωμος 18χρονος  ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ως επιθετικός στην ομάδα του Βέρμιου Καρυοχωρίου,(Β κατηγορία) στη συνέχεια  16 χρονών μεταγράφηκε στον Μακεδονικό Κοζάνης όπου δύο χρόνια και μετά από επιλογή του Τάκη Καραθανάση,  αγωνίστηκε και διακρίθηκε  κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ. 

Ο νεαρός   μεσοαμυντικός που ήταν στόχος  του Βασίλη Παπαδόπουλου από πέρυσι διακρίνεται για τη δύναμη  το πάθος αλλά και τη δουλειά του,  μέσα στο γήπεδο.

Όπως λένε οι πληροφορίες τα μεταγραφικά χτυπήματα δεν τελειώνουν εδώ για την Κοζάνη. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ακόμα δύο - τρεις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών που κι αυτές είναι σίγουρο πως  θα συζητηθούν!





Σχόλια