Φιλικό: Μακεδονικός Κοζάνης - Ακρίτες Κοζάνης 2-2 | φωτο


Ισόπαλο με σκορ 2-2  τελείωσε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης και των Ακριτών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα  Νικόπολη στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.
Οι τεχνικοί των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την αγωνιστική τους κατάσταση .Σε γενικές γραμμές έμειναν ικανοποιημένοι.

Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, σημείωσε δύο γκολ με τον Ευθυμιάδη και τον Μπάκανο (2-0) και είχε και τρία δοκάρια (δύο με τον Ευθυμιάδη και ένα με τον Μπάκανο).


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ακρίτες  ισορρόπησαν  και κατάφεραν με ένα γκολ του Χαριτωνίδη και ένα του Τίλι  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να ισοφαρίσουν σε 2-2.

Από τον Μακεδονικό δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Πάντος, Κυπίρτογλου, Αντωνόπουλος, Ζαχαριάδης, Τσιάμης, Λάμπρου, Λέκκα, Κασαπίδης, Ευαγγελόπουλος όπως και ο τραυματίας  Κιβρακίδης.

Ενώ από τους Ακρίτες απουσίαζαν οι Χαραλαμπίδης, Κουλαξουζίδης, Ντενίζ, Μαργαρώνης.  

Μακεδονικός Κοζάνης:  Καρασίμος, Ζιάμπρας, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Παπαδημητρίου, Αργυρόπουλος, Γεωργιάδης Ι, Τρομπούκης Θ, Ευθυμιάδης, Μπάκανος, Αγγέλου 
Έπαιξαν και οι Χατζηζήσης, Νικολάου, Βαρτζώκας, Λαβαντσιώτης, Ατματζίδης.

Ακρίτες Κοζάνης:  Πουτογλίδης, Βοριαζίδης, Παπαδόπουλος Ι, Τοπαλίδης Ι, Κουλουκίδης, Χαριτωνίδης, Δημόπουλος, Μίχαλικ, Τζουρμανάς Χ, Τζουρμανάς Δ, Τίλι. 
Έπαιξαν και οι 
Λαζαρίδης, Κουτζιακουτζίδης, Ζιώγας, Τσαφταρίδης, Μαλλίνης, Ζουπάνης, Τοπαλίδης Α.






Σχόλια