Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος: Άτυχος ο Πυρσός δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση | βίντεο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Πυρσού Γρεβενών και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών όπου την Μεγάλη Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Καστοριά.

Στο 15’ και στο 27’ τα σουτ των Παπαμιχαήλ και Μπόζιαρη κατάληξαν στην αγκαλιά του Παπαϊωάννου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 37’ όταν μετά από σέντρα του Αλεξίου, ο Παπαδόπουλος Ε. βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.



Στις  καθυστερήσεις ισοφάρισε όταν ο Μπάλντος έκανε την σέντρα και ο Ζήκος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Παπαϊωάννου κάνοντας το 1-1.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ βελτιώθηκε και στο 50’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αλεξίου έκανε την σέντρα, απέκρουσε ο Παπατσάνης, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο Ε. έκανε το σουτ , όμως τελευταία στιγμή έδιωξε ο Λιούρας.

Στο 73’ σέντρα του Φετσάνη, κεφαλιά του Κυριακίδη απέκρουσε ο Παπαιωάννου.

Στο 78΄ σε ανατροπή του Αλεξίου ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ψαρράς Ν. κάνοντας το 2-1.



Στο 82’ και στο 90’ τα σουτ των Αλεξίου και Παπαδόπουλου Κ. απέκρουσε ο Παπατσάνης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαιωάννου, Λαμπίρης, Κιτσάκης (46’ Γιωτάκης), Ζήκος, Βλαχόπουλος (46’ Παπαδόπουλος Κ.), Μούτσιος, Αλεξίου, Ψαρράς, Παπαδόπουλος Ε. (60’ Τσούνης), Λιάσος, Τάτσης.

Πυρσός Γρεβενών: Παπατσάνης, Λιούρας (83’ Αγκάστρα), Λάλος, Κατσαντώνης, Κυριακίδης, Μπόζιαρης, Χερίδης (89’ Καλαιτζίδης), Μπιζιώτας, Χαντάβας, Παπαμιχαήλ (70’ Φετσάνης), Μπλάντος.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ
passports.gr

Σχόλια