Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟΚ Κοίλων – Κοζάνη 2-4 | φωτο - βίντεο

Επιστροφή στις νίκες για την Κοζάνη μέσα στο Λιάππειο κόντρα στον αξιόμαχο ΠΑΟΚ Κοίλων με σκορ 2-4
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Τρελό ρυθμό  στο Α’  μέρος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και όλα τα γκολ να σημειώνονται σ’  αυτό το χρονικό διάστημα.



Η Κοζάνη προηγήθηκε 0-1 στο 17' με πλασέ του Χαματάι ύστερα από πάσα του Κοτζατίσογλου.


Στη συνέχεια ο  ΠΑΟΚ Κοίλων με δύο γρήγορα γκολ πήρε κεφάλι στο σκορ. Το 1-1 έγινε  με κοντινή προβολή του Μπόνιου στο 22' μετά από σέντρα του Ευθυμιάδη και  το 2-1, στο 23’ με σουτ κεραυνό του Καλιακούδα (προηγήθηκε εξαιρετική προσπάθεια του Μπόνιου).


Η Κοζάνη πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 31’  ο Κοτζατίσογλου θα εκμεταλλευτεί λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ Κοίλων  γρήγορα   θα  δώσει  στον Χαματάι που με ωραίο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 35' φάουλ του Κοτζατίσογλου,  κεφαλιά πάσα του Χαματάι στον Παπαδόπουλο, δυνατό σουτ και 2-3 για την Κοζάνη.

Στο 42' ο Χαματάι θα σπάσει στον Πουτογλίδη που με κοντινό σουτ θα γράψει το τελικό 2-4.

Το Β’  μέρος ήταν διαδικαστικό,  ο ρυθμός έπεσε,  οι δύο ομάδες έσβησαν τις μηχανές  με το παιχνίδι να τελειώνει στο 2-4 και να μη δημιουργείται καμία σημαντική ευκαιρία.

Καλές στιγμές για του γηπεδούχους στο 7' με Τζούτζα , Αθανασιάδη, στο 57' σε σουτ Ευθυμιάδη άουτ και στο 86' σε σουτ Τζούτζα άουτ.  
Για την Κοζάνη καλές  στιγμές στο 5' σε φάουλ του Τραυλού και στο 84' σε σουτ του Ποσινακίδη Πάρη.


ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης): Νατσιόπουλος, Αθανασιάδης, Κόνι (52’ Αλμασίδης), Μυλωνάς, Τιούλης, Καραγιώργος (82’ Κοεμτζίδης), Καλιακούδας, Καστάμης, Ευθυμιάδης, Τζούτζας, Μπόνιος (70’ Αροσβίλι).


Κοζάνη (Παπαδόπουλος):  Κοκκινίδης, Παπαδόπουλος Π. (46’ Κοντός), Ευθυμιάδης, Αντωνιάδης, Πουλατσόγλου, Τσικόπουλος, Παπαδόπουλος Δ., Κοτζατίσογλου, Πουτογλίδης (46’ Βαρτζώκας), Τραυλός, Χαματάι (72’ Ποσινακίδης Π.).   

Διαιτητής: Πελετίδης

Βοηθοί: Πραχάλης, Σπέντζας 



Σχόλια