Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – ΑΕ Κοζάνης 1-0 | φωτο - βίντεο



Ένα γκολ του νεαρού Αλέξανδρου Βασσάκη στο 26′ έκρινε το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας και της Α.Ε. Κοζάνης.


Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από πέντε συνεχόμενες ήττες, με την Αναγέννηση να επιστρέφει στις νίκες, αντίθετα η ΑΕΚ ηττήθηκε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι και συνέχισε να υποχωρεί στην βαθμολογία.




Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση μπήκε καλύτερα, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Παπαγερίδη να κάνει δύο καλές αποκρούσεις στο 20′ σε σουτ του Δαλκερανίδη και στο 21′ σε κεφαλιά του Ίτσκου.

Στο 26′ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι όταν ο Σουασανίδης από δεξιά με σέντρα βρήκε τον επερχόμενο Βασσάκη που με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει κι είχε δύο καλές στιγμές με τον Παπαρίζο στο 30′ (τετ-α-τετ, απέκρουσε με το πόδι ο Νότας) και στο 36′ (πλασέ απέκρουσε δύσκολα ο Νότας).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία για να σπάσει το κακό σερί αποτελεσμάτων.

Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν ο Παπαρίζος στο 55′ (σουτ από κοντά απέκρουσε εξ’ επαφής ο Νότας) και ο Σαλονικίδης στο 72′ (μόνος απέναντι στην εστία σούταρε ψηλά άουτ).

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Χ. Παπάς): Νότας, Παναγιώτου, Εμμ. Κωστάκογλου, Αδαμίδης, Φασούλας (85′ Δ. Χαραλαμπίδης), Φυλάκης, Βασσάκης (75′ Νταλάκας), Ιτσκος, Γεώ. Κωστάκογλου, Δαλκερανίδης (65′ Αλβανός), Σουσανίδης.

Α.Ε. Κοζάνης: Παπαγερίδης, Πετρίδης (50′ Καλαφατίδης), Μαρτιρόσοβ, Μαντζώλας, Δούμας, Αποστολίδης, Παπαρίζος, Σαλονικίδης, Παναγιωτίδης, Καραγεώργος, Ρηγάκης (78′ Σαράφας).

Διαιτητής: Τσούλης.

Βοηθοί: Τέμης, Μ. Τσιγγένης

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια