Α’ ΕΠΣΚ: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΠ και πλησιάζει στην κορυφή (φωτο - βίντεο)

ΑΕΠ Καραγιαννίων  – Εορδαϊκός  1-0
Σε ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων  παρουσία περίπου 300 φίλων του ποδοσφαίρου η γηπεδούχους ομάδα υποχρέωσε στην πρώτη ήττα την ομάδα του Εορδαϊκού μετά από 40 παιχνίδια πρωταθλήματος. 




Η γηπεδούχος ομάδα σίγουρα δεν έπιασε τα στάνταρ άλλων αγώνων κατάφερε να προηγηθεί με γκολ από το νεαρό Τραπεζανλίδη και να αντέξει μέχρι το τέλος την πίεση του μέχρι χθες πρωτοπόρου. 
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Πτολεμαΐδας παρότι έχασε αρκετές ευκαιρίες δεν τα κατάφερε να φύγει από το γήπεδο της Ξηρολίμνης - για τρίτη σερί χρονιά - με την νίκη.
Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα ωραίο παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο εστίες.


Οι γηπεδούχοι πλην του τέρματος που σημείωσαν στο 22΄ με τον Τραπεζανλίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος των δύο κεντρικών αμυντικών του Εορδαικού και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο 10΄ σε κεφαλιά του Αλεξανδρή μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 30΄ σε σουτ του Γκέτσιου άουτ. 
 Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος είχαν τρεις καλές στιγμές για γκολ στο 14΄ με τον Σικαλόπουλο σουτ και με τον Μαυροματίδη 26΄ επίσης σουτ οι οποίες αποκρούστηκαν από το Ζηνόβιο και μία με τον Σερσέμη στο 38΄ η οποία αποκρούσθηκε από τον Παπαγερίδη.
Το δεύτερο μέρος ανήκει στην ομάδα του Εορδαικού η οποία είχε την κατοχή, έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό του γηπέδου δημιούργησε δύο τρεις καλές ευκαιρίες με τους Μαυροματίδη στο 53΄ σουτ, Σικαλόπουλο 60΄ σουτ  και Συμεωνίδη στο78΄ αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Παπαγερίδη ο οποίος είχε αντικαταστήσει στο 37΄ τον Ζηνόβιο ο οποίος τραυματίσθηκε.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μια ανατροπή όπως ισχυρίζονται στο 80΄ σε βάρος του Σικαλόπουλου (βλέπε video GrevenaMedia.gr) μέσα στην περιοχή της ΑΕΠ και οι γηπεδούχοι για σπρώξιμο μέσα στην περιοχή σε βάρος του Μετικάνου στο 84΄. 
Η ΑΕΠ στο δεύτερο μέρος είχε καλές στιγμές σε εκτέλεση φάουλ με τον Ίττη στο 65΄ απέκρουσε τελευταία στιγμή με ωραία εκτίναξη ο Περπερίδης, με τον Σαββούδη στο 74΄ σουτ διώξανε οι αμυντικοί και με τον Μετικάνο σουτ στο 79΄ η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.  







  ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς Γιάννης) Ζηνόβιος ( 37΄ λ. τ. Παπαγερίδης) Τσίλης Δημόπουλος Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Μετικάνος Λιάμης Ίττης (68΄ λ. τ. Χουιλίδης) Τραπεζανλίδης (73΄ Κωνσταντινίδης) Σαββούδης Γκέτσιος 



Εορδαϊκός ( Σιαπανίδης Δημήτριος) Περπερίδης Τακίδης (86΄ Πουρλουκάκης) Χαραλαμπίδης Λιάμης Τσαγκαλίδης Παν. ( 46΄ Σακαλής) Τζουβάρας Βοριαζίδης Σερσέμης Σικαλόπουλος Συμεωνίδης Μαυροματίδης


βίντεο Τσιουπλίκας Γιάννης 


Σχόλια

  1. Συγνώμη,έχει καταργηθει η τρίτη αλλαγη στο ποδοσφαιρο ή δεν έχει αναπληρωματικούς
    ο Εορδαικος;T'ι ηττοπάθεια είναι αυτή;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e paidia epitelous o liamis apektise auto pou ithele.. ena konto pionaki...
    nikolaki ola kala twra???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε δικιο εχεις το ειδαμε στα καραγιαννεια αυτο...φταει ο γαιδαρος χτυπαμε το σαμαρι...

      Διαγραφή
  3. Αντε Σιαπανιδη βγαλτο ολο το σοι του τσαγκαλιδη εξω σιγα σιγα....αντε βγαλε τωρα κ τον συμεωνιδη να δεσει το γλυκο...αιντε αιντε αλλα εμεις φταιμε που σας επιτρεπουμε να κανετε ρεζιλι την ομαδα της πολης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα φαγατε τον εορδαικο ρε κ συνεχιζετε να κανετε τραγικες ενεργειες....σιαπανιδη εκτελεις εντολες η ειναι δικες σου ενεργειες να ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kακίες!!!!! Όλα τα άλλα σας φταίνε: Γιατί δεν λέτε ότι η ΑΕΠ έπαιξε στα ίσα εκμεταλεύθηκε τις ευκαιρίες και κέρδισε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό κάνει πιο σημαντική την νίκη της!!!
    Τάδε έφη ΠΟΝΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και Κ. Τάκη Καρακασίδη ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ αν θα είναι πρωταθλητής χειμώνα η άνοιξης θα είναι γιατί είναι πολύ καλή ομάδα και αφήστε τα περί φανέλας!!!
    Άμα ήταν έτσι λόγω φανέλας θα έπαιρνε και το πέναλτυ που μάλλον μόνο εσύ βλέπεις στο βίντεο!!!
    Αλλα φταίει ο Κατσίκας που δεν στο έδειξε δυο και τρείς φορές, ούτε ο παίχτης δεν ζητάει κάτι!!!
    Τάδε έφη ΠΟΝΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ένα τελευταίο: Στην ήττα σας χρειάζεται η ομάδα γιατί την πυροβολείτε?
    Τάδε έφη ΠΟΝΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.