Α’ ΕΠΣΚ: Βόιο 7 αστέρων

Ακ. Π. Βοΐου – Περδίκκας 7-0
Ξέσπασε η Ακαδημία Βοΐου μετά από ορισμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα (1 νίκη, 3 ήττες στις προηγούμενες 4 αγωνιστικές) και «πήρε παραμάζωμα» τον Περδίκκα. Για την ομάδα του Δημήτρη Κάλφα μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Χρήστος Σούλας, που πέτυχε χατ-τρικ σε 27 λεπτά (στο 13΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, στο 18΄ ύστερα από σέντρα του Καραγιάννη, με γυριστή κεφαλιά, ο τερματοφύλακας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και στο 40΄ με πλασέ).
Στο 5΄ ο Γιάννης Δονούλης με ατομική προσπάθεια και πλασέ, έκανε το 1-0, επίσης σκόραραν ο Παντελής Χάλος (στο 50΄ με κοντινή κεφαλιά, σε σέντρα του Δ. Στεργιόπουλου), ο Γκένι Πατούρι με πέναλτι (70΄) σε ανατροπή του Δ. Στεργιόπουλου και ο Κώστας Ελευθεριάδης (στο 80΄ με απευθείας… κόρνερ). Στο 60΄ σουτ του Σούλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το κάθετο δοκάρι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πελετίδη (Δραγώγιας, Μπαλιάκας).

Ακ. Π. Βοΐου: Αποστολίδης, Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Καραγιάννης (56΄ Φασούλας), Αλεξίου, Λαδάς, Παπουτσίδης, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΠΑΤΟΥΡΙ, ΔΟΝΟΥΛΗΣ, Χάλος (65΄ Θ. Στεργιόπουλος), ΣΟΥΛΑΣ (56΄ Καλαϊτζίδης).


ΑΕ Περδίκκα: Κυριακίδης, Αρσενίδης, Παρτάλης, Βαρνασίδης (71΄ Μουλάκης), Ν. Βλάχος, Λόφτσαλης, Θ. Βλάχος, ΦΙΛΚΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Βλαδίκας (56΄ Δαλάκας), Τ. Μπουράκης (76΄ Παναγιώτου).

Σχόλια