Κίνηση ανθρωπιάς από τους Διόσκουρους Κοζάνης – Πρόσφεραν δώρα στα παιδιά με αυτισμό της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

Μια πολύ όμορφη δράση ανθρωπιάς πραγματοποίησε, την  Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, η Διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου των Διόσκουρων Κοζάνης, καθώς μαζί με το προπονητικό επιτελείο και το Αντρικό τμήμα Καλαθοσφαίρισης, επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αυτισμό Κοζάνης και πρόσφερε δώρα στα παιδιά, κλείνοντας έτσι την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.


Η Διοίκηση του Σωματείου δια στόματος του υπεύθυνου των Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιάννη Γκούντα ευχήθηκε στα παιδιά και στους δασκάλους τους, καλή χρονιά, υγεία προσωπική και οικογενειακή  και ο νέος χρόνος να τους χαρίζει ευτυχία και δύναμη στο δύσκολο, αλλά συνάμα όμορφο αγώνα τους. 


Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Λιμνίδη και τα καταστήματα «FUNNY BUNNY»,  για την πολύτιμη όπως ανέφερα συμπαράστασή τους στη συγκεκριμένη δράση του σωματείου και την χορηγία των δώρων.


 Αξίζει να τονίσουμε ακόμη πως η Διοίκηση της ομάδας κάλεσε, ως επίσημους προσκεκλημένους, τα παιδιά με τους συνοδούς τους στα παιχνίδια που δίνει η ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.  

H Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αυτισμό Κοζάνης κ. Ελένη Παφίλη, ευχαρίστησε θερμά τους Διόσκουρους αναφέροντας παράλληλα και  τις δραστηριότητες που κάνουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θανάσης Τέγος

Σχόλια