Η Πρώτη της REGIONS CUP του Νομού Κοζάνης.. Με στόχο την προβολή του τοπικού ποδοσφαίρου (βίντεο)

Με το βλέμμα στραμμένο στην προβολή του ποδοσφαίρου της Κοζάνης , την Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο Βατερού πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Στέργιου Φουρκιώτη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας REGIONS CUP του Νομού Κοζάνης. 
Να τονίσουμε πως είναι πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά τoυ νομού που η ΕΠΣ Κοζάνης κατεβάζει ομάδα στο τουρνουά το οποίο γίνεται ανά διετία. Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας παραβρέθηκε σύσσωμη η ΕΠΣ Κοζάνης με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Σάββα και τον υπεύθυνο της ομάδας Στέλιο Μούσιο.
Τι είναι το REGIONS CUP Το REGIONS CUP είναι ο θεσμός της UEFA που απευθύνεται μόνο σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όλων των χωρών – μελών της , ηλικίας 19-39 ετών που δεν έχουν υπογράψει ποτέ στην καριέρα τους επαγγελματικό συμβόλαιο .
Σε κάθε χώρα γίνονται προκριματικοί αγώνες μεταξύ των μικτών ομάδων περιφερειών που δήλωσαν συμμετοχή και η νικήτρια ομάδα αγωνίζεται με τις αντίστοιχες ομάδες άλλων χωρών , δίνοντας την ευκαιρία στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να συμμετάσχουν σε διεθνή διοργάνωση . Για την περίοδο 2014-2015 στην Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή 8 ομάδες που χωρίστηκαν σε 2 ομίλους . Στο Βόρειο Όμιλο μετέχουν οι μικτές ομάδες των Ε.Π.Σ. Κοζάνης , Θράκης , Μακεδονίας και Δράμας και στο Νότιο Όμιλο οι Ε.Π.Σ. Λάρισας , Εύβοιας , Χανίων και Κεφαλληνίας -Ιθάκης .


Η αρχική συγκρότηση της Μικτής Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Κοζάνης που έγινε από τον προπονητή Στέργιο Φουρκιώτη αποτελείτε από τους παρακάτω αθλητές :
Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 
ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 ΠΤΟΛ/ΔΑΣ 
ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ
ΖΗΝΟΒΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΤΑΜΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΡΙΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ

Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΚΑ
ΤΣΙΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
COBO ALNTO

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ
ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝ
ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΑΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 2010 ΑΚΡΙΝΗΣ
ΚΥΒΡΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΡΔΑΣΣΑΣ
ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ
ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
ΖΙΩΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχόλια