Σχολικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου 2016 - 2017: 2ο ΓΕΛ Κοζάνης - Αριστοτέλειο Κολέγιο 0-8 | φωτο

Όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία ομάδα σαν το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης το οποίο αποτελείται από ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συντριπτική του πλειοψηφία αλλά και του Ηρακλή χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου και τον παράγοντα τύχη.και η τύχη στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ήταν με τους αξιόλογους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του 2 ΓΕΛ Κοζάνης.



Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σαφώς πιο δυνατή ήρθε στην Κοζάνη για να καταφέρει το ακατόρθωτο και θα εξηγήσουμε τι εννοούμε.
Στον υποόμιλο μας  ήταν εκτός του 2ου ΓΕΛ Κοζάνης,  το λύκειο της Ξάνθης και το Αριστοτέλειο λύκειο.

Το παιχνίδι  Ξάνθη - Αριστοτέλειο είχε έρθει 4-0  (στο ματς αυτό δεν είχαν κατέβει οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το Αριστοτέλειο). 
Το  2ο ΓΕΛ Κοζάνης τη Δευτέρα έπαιξε στην Ξάνθη την οποία και κέρδισε με 2-3 !!!

Στο παιχνίδι το σημερινό το 2ο ΓΕΛ ήθελε τη νίκη η την ισοπαλία για να περάσει στους οχτώ. Σε περίπτωση ήττας περνούσε η Ξάνθη εκτός και αν το Αριστοτέλειο κέρδιζε το ΓΕΛ Κοζάνης με 7 γκολ διαφορά!!!!

Οι Θεσσαλονικείς το πίστεψαν και πέτυχαν μία μεγάλη νίκη με σκορ 0-8 .
Σίγουρα η εξέλιξη του παιχνιδιού  μπορεί να ήταν διαφορετική εάν η μπάλα στο  κοντινό σουτ του  Ζήση του Ναννου στο 5' δεν έβρισκε το κάθετο δοκάρι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0 αλλά κι αν  ο , Φωλίνας ευστοχούσε στο πέναλτι όταν το σκορ ήταν 0-2 στο 30'. 

 Με το αν όμως δε γράφεται ιστορία, το Αριστοτέλειο ήταν καταιγιστικό και πήρε αυτό την πρόκριση.

Όχι δάκρυα όμως για την πολύ καλή ομάδα του 2ου ΓΕΛ.  Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της περιοχής ήδη είχαν μία πολύ καλή πορεία έως τώρα αήττητοι, πρωταθλητές Δυτ Μακεδονίας με 22-6  τέρματα υπέρ τους.  

Έπεσαν όμως  σε ομάδα μεγαθήριο για τα δεδομένα που με τον κίνδυνο του αποκλεισμού κατέβηκε υπέρ πλήρης με 8 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην αρχική  σύνθεση της και δύο του Ηρακλή.

Τα γκολ της συνάντησης
Στο 15' το 0-1 ο Χατζηχρήστος
Στο 16' το 0-2 Γαιτανίδης 
Στο 35+1 Αλωπούδης 0-3 σκορ ημιχρόνου
Στο 43' ο Αιδωνίδης το 0-4
Στο 49' ο Παπαδόπουλος το 0-5
Στο 53' ο Μανιώτης το 0-6
Στο 54' αυτογκόλ του Τσίγγανα  στην προσπάθεια να διώξει κι ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα μετά το σουτ του Χατζηδήμπα 0-7 
Και το τελικό 0-8 στο 60' με γκολ του Αλωπούδη 



2ο ΓΕΛ Κοζάνης: Χαραλαμπίδης, Τσίγγανας, Γκουλιάφας, Αβραμίδης(63’ Δότσιος), Σαρηγιαννίδης, Τρομπούκης Αθ (63’ Νικοκάβουρας), Νάνος, Τρομπούκης Κ., Μαυροδήμος(58’ Βαρτζώκας), Φωλίνας, Μητράγκας



Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης: Συλλέκτης, Γαϊτανίδης, Χατζής, Μανιώτης, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Σαλαμούρας, Αηδονίδης, Αλωπούδης(65’ Τσακουμης), Μίσκοβιτς, Λαζαρίδης(44’ Παπαδόπουλος -  67’ Καλπάκης)



Διαιτητής - Γυμναστής: Ζούγρας 
Βοηθοί -  Γυμναστές:  Ποντίκης Ρίζος



επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 
matiesstasport.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.