Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης – Τιτάν Σερβίων 1-2 | φωτο - βίντεο

Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Α.Ε. Κοζάνης, αυτή τη φορά απέναντι στον Τιτάνα Σερβίων με σκόρ 1-2 στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Με την ήττα της αυτή η ΑΕΚ έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας ενώ ο Τιτάνας ανέβηκε κατά μία θέση, στην 12η, κερδίζοντας μετά από πέντε αγωνιστικές.




Οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, με τον Τιτάνα να είναι πιό “ορεξιάτικος” και πιό ουσιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνει μάλλον δίκαια την νίκη.



Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πλέον έχει εξελιχθεί σε “αγγαρεία” για τις περισσότερες ομάδες καθώς μόνο τα παιχνίδια των τριών ομάδων της κορυφής έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον εδώ και πολλά Σαββατοκύριακα.

Το μόνο θετικό στην φετινή σαιζόν, κι αφού οι τρείς θέσεις του υποβιβασμού έχουν κριθεί από καιρό, είναι ότι οι βαθμολογικά “αδιάφορες” ομάδες έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν νεαρούς παίκτες.


Στο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης ο Τιτάνας έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη την οποία πήρε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.


Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ ήταν σχετικά καλύτερη και προηγήθηκε στο σκορ στο 17′ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλέξη Σαλονικίδη.


Ο Τιτάνας ισοφάρισε σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47′) όταν μετά από μακρινή κάθετη μπαλιά ο ταχύτατος Χρυσοστομίδης νίκησε στο σπριντ τον Δούμα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή όταν μετά από κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση των αμυντικών ο Μπάρα σούταρε προς την εστία, στο ύψος του πέναλτυ πετάχθηκε ο προωθημένος Χαρίσιος και με πλασέ έκανε το 1-2, μέσα σε πανηγυρισμούς αρκετών φίλων του που ήρθαν να δουν το παιχνίδι.



Στη συνέχεια του αγώνα η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένα ενώ ο Τιτάνας πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του και κατάφερε να πάρει μία νίκη γοήτρου που τον ανέβασε και κατά μία θέση στη βαθμολογία.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ: Παπαγερίδης, Μαρτιρόσοβ, Πετρίδης, Μαντζώλας, Δούμας, Αποστολίδης, Παπαρίζος, Σαλονικίδης, Καλαφατίδης (60′ Παναγιωτίδης), Καραγεώργος, Χρήστου (72′ Αμπατζίδης).


ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Γ. Παρασκευάς): Γκόγκος, Δημητριάδης, Μέτκο (65′ Μπάρα), Χαρίσιος, Βητόπουλος, Σαλτσίδης, Χρυσοστομίδης (75′ Δούφας), Λάμπρος, Καψαλιάρης, Κακαλές (89′ Διαμαντής), Κοντοδήμος.


Διαιτητής: Χ. Κωνσταντινίδης.

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Ηλιάδης


επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια