Α’ ΕΠΣΚ: ΠΑΟΚ Κοίλων – ΑΕ Καλαμιάς 4-1 | φωτο - βίντεο



Καθάρισε στο Β'  μέρος ο ΠΑΟΚ Κοίλων την μαχητική ΑΕ Καλαμιάς
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους ασπρόμαυρους

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ Κοίλων πήρε δίκαια τη νίκη με σκορ 4-1.
Η ΑΕ Καλαμιάς ήταν αξιόμαχη και πάλεψε το παιχνίδι.

Στο Α’  μέρος οι φιλοξενούμενοι  κόντραραν  τους γηπεδούχους και κράτησαν το 0-0.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές πίεσε ψηλά και  προηγήθηκε 4- 0 με γκολ του Τζούτζα , Ευθυμιάδη, αυτογκόλ του Χαλκίδη και Τσατσόπουλου. 

βίντεο: Πάνος Τραπεζανλίδης 


Η Καλαμιά πέτυχε το γκολ της τιμής λίγο πριν το τέλος με αυτογκόλ του Τιούλη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ.   Γκουρτσούλης προπονητής του ΠΑΟΚ, χρησιμοποίησε 8 μικρούς εκ των οποίων οι 4 γεννημένοι το 2001 (Μπόνιος , Αλμασίδης , Καστάμης, Νατσιόπουλος).


Φάσεις και γκολ
Στο 8' αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή του Αθανασιάδη μπλοκάρει ο Καρασίμος.
Στο 21' ο Ευθυμιάδης κάθετη μπαλιά στο Αροσβίλι αυτός θα βγάλει την παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή πλασέ του Μπόνιου από κοντά άουτ.
Στο 30' Χαλκίδης ωραία εκτέλεση φάουλ , διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης.
Στο 33' ο Πέπα στον Μανακίτσα , σουτ μέσα από την περιοχή λίγο έξω.
Στο 44' σουτ Αθανασιάδη αποκρούει ο Καρασίμος η μπάλα θα φτάσει στον Ευθυμιάδη που θα σκοράρει .Αλλά το γκολ ακυρώνεται  ως οφσάιντ του σκόρερ.

Στο 50' ο Τζούτζας με  συρτό σουτ έξω από την περιοχή  θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 60' Αδαμίδης  στον Τσαλίδη ,ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή , καρφωτή κεφαλιά του Ίτσκου , ο Μιχαηλίδης θα απογειωθεί και θα πετάξει τη μπάλα κόρνερ σώζοντας την ομάδα του από βέβαιο γκολ.
63' αδύναμο σουτ Αδαμίδη  από καλό σημείο, άουτ.
67' κόρνερ του Αθανασιάδη, άστοχη έξοδο του Καρασίμου,  η μπάλα στον Τσατσόπουλο που από κοντά θα σουτάρει άουτ.

Στο 72' ο Καστάμης θα βγάλει τη σέντρα στην περιοχή , ο Ευθυμιάδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα ελιχθεί ωραία και με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 2-0.
Στο 74' ο Τσατσόπουλος από πλάγια παράλληλη σέντρα στην προσπάθεια να διώξει ο Χαλκίδης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, (η Καλαμιά διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ του Τσατσόπουλου).
Στο 77' σουτ Ευθυμιάδη λίγο έξω.  

Στο 80' φάουλ από τη γραμμή του άουτ (κοντά στο κόρνερ) του Ευθυμιάδη η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσατσόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το 4-0.
Στο 83' ο Ίτσκος στην περιοχή θα γυρίσει τη μπάλα ,αυτή θα βρει τον Τιούλη και θα καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 4-1.


ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης):  Μιχαηλίδης ( 80' Νατσιόπουλος), Τιούλης, Μυλωνάς, Τσατσόπουλος, Αλμασίδης ( 53' Λέμπερος), Αροσβίλι (67' Καστάμης), Αθανασιάδης, Κικίρης, Ευθυμιάδης, Μπόνιος, Τζούτζας.


ΑΕ Καλαμιάς ( Κασικτσόπουλος):  Καρασίμος, Τριανταφύλλου (46' Ιτσκος), Γιαμουρίδης Ι( 75' Γεωργιάδης), Χαλκίδης, Κυριακίδης, Τριανταφυλλίδης, Pepa, Γιαμουρίδης Γ , Τσαλιδης, Αδαμίδης, Μανακίτσας.


Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Παπαδόπουλος Θ., Πανυτσίδου 

επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 







Σχόλια