Ανακοίνωση της Διοίκησης του Α.Σ. ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε και να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι στον αγώνα εκτός έδρας της ομάδας μας με την ομάδα << ΚΟΖΑΝΗ 2004>> υπήρξαν ευτράπελα, άσχημα γεγονότα, χυδαίες ύβρεις προς μαμάδες και κυρίως προς ανήλικα παιδιά από γονείς της αντίπαλης ομάδος τα οποία καταδικάζουμε σαν Διοίκηση και τα οποία γεγονότα τα παραθέτουμε στην κρίση σας για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Αυτά όλα λαμβάνοντας υπόψη ότι στην προηγούμενη αγωνιστική αυτοί οι ίδιοι γονείς είχαν κατακλύσει τα Μ.Μ.Ε. με ανακοινώσεις οι οποίες καταδίκαζαν τέτοιου είδους γεγονότα. 

Είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια εξευτελιστικά γεγονότα τα οποία καταδικάζουμε, συμπεριφορές ακραίες, ύβρεις σε ανήλικο παιδί (12 ετών). Αναρωτιόμαστε  έτσι καταδικάζουμε τέτοια γεγονότα? Κάνοντας τα ίδια αλλά και χειρότερα σε γυναίκες και ανήλικα παιδιά? Αναρωτιόμαστε επίσης τι μπορεί να έφταιξε ένα ανήλικο παιδί? 

Συγκεκριμένα αφού έληξε ο αγώνας, στην κερκίδα της αντίπαλης ομάδας υπήρχαν μαμάδες και μπαμπάδες παικτών οι οποίοι  προκαλούσαν με την στάση και τα λόγια τους. Φεύγοντας δυο μητέρες η μια του ανηλίκου παιδιού και η άλλη μητέρα ποδοσφαιριστή της ομάδας μας το <<πηγαδάκι γονέων παικτών της ομάδας της ΚΟΖΑΝΗ 2004 ξεκίνησαν ένα φραστικό επεισόδιο με την εξής φράση:  <<ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ >>. 

Προφανώς αυτοί οι γονείς μπερδεύτηκαν πολύ παρά πολύ σε σημείο να ξεχνάνε ότι μέσα στο γήπεδο έπαιξαν ποδόσφαιρο ανήλικα παιδιά και προφανώς και δικά τους. Η συνέχιση της φράσης αυτής ξαναήρθε στα αυτιά των μαμάδων και ρωτήσανε να μάθουνε γιατί να έρθουν να τις μαζέψουν? Γιατί προφανώς θεώρησαν ότι είχαν τον πρώτο λόγο αυτοί λόγω της δικής τους έδρας, όταν το ανήλικο παιδί λέει στην μητέρα του  << άστο μαμά μην ασχολείσαι>> εκεί ακριβώς ξέσπασαν όλοι ενάντιων τους  και με χυδαίες ύβρεις καταφέρθηκαν στο ανήλικο παιδί. Τότε η μητέρα ενός  ποδοσφαιριστή της ομάδος μας σαν σωστή μητέρα γιατί αν δεν ήταν  σωστή μητέρα η ίδια, δεν θα ζητούσε το λόγο στο γιατί να τα βάζουν με ανήλικο παιδί της επιτέθηκαν της ίδιας με σκληρές και χυδαίες φράσεις γιατί πολύ απλά ήθελε να προστατέψει το παιδί που επαναλαμβάνουμε είναι μόλις 12 ετών. 

Και όλα αυτά γιατί πολύ απλά οι κυρίες αλλά και οι κύριοι ήθελαν να συνεχίσουν το φραστικό επεισόδιο. Θεωρούμε μέγα λάθος να γράψουμε  το τι ειπώθηκε αλλά θα σταθούμε στα δυο πιο σοβαρά. Όταν πατέρας ποδοσφαιριστή έβρισε τα θεία στο ανήλικο παιδί και πολύ χυδαία στην μητέρα του ποδοσφαιριστή μας  με την φράση << έλα να μου………… 
Θα γίνουμε γραφικοί αν συνεχίσουμε να γράφουμε το τι άλλο ειπώθηκε.  

Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως τέτοια περιστατικά πρέπει να μην γίνονται, να μην γυρίσουμε στα παλιά χρόνια, να πάμε μπροστά και να μπορεί μια μητέρα να παρακολουθεί όμορφο ποδόσφαιρο με το ανήλικο παιδί της. Για να συνεχιστεί αυτό που γίνεται τελευταία να έρχονται στα γήπεδα γονείς με παιδιά. 

 Ναι θα συμφωνήσουμε με τις συγκεκριμένες μητέρες οι οποίες στην επιστολή τους (ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) αναφέρουν ότι κάποιοι εξακολουθούν να μολύνουν τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και τους  υγιώς  σκεπτόμενους φιλάθλους. Πρέπει να απομακρυνθούν,  κάνουν ζημιά στο ποδόσφαιρο στον αθλητισμό, αλλά και στους εαυτούς τους και στις οικογένειες τους, με τις συνέπειες που θα έχουν! Με αφορμή αυτά τα λόγια τα οποία διαβάσαμε και συμφωνούμε θα θέλαμε να το σκεφτούν λίγο παραπάνω πριν πάνε να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα διότι έτσι απλά κάνουν κακό στα ίδια τους τα παιδιά.  

Υ.Γ Για να είμαστε και δίκαιοι θέλουμε να συγχαρούμε την στάση των παραγόντων και ιδιαίτερα του προπονητή της ΚΟΖΑΝΗΣ 2004  οι οποίοι είχαν μια αξιοπρεπέστατη στάση και άψογη φιλοξενία στην ομάδα μας.

Σχόλια