Α’ ΕΠΣΚ: Ξεψυχάει η Αναγέννηση Εράτυρας...


Πικρία στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  για την αδιαφορία των ανθρώπων της Εράτυρας

Δεύτερο παιχνίδι που δεν κατέβηκε η Εράτυρα να αγωνιστεί αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας  με συνέπεια να μηδενιστεί και να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0.

Η αδυναμία της Εράτυρας να μη αγωνιστεί  στο παιχνίδι με την Αναγέννηση άφησε έντονη πικρία στην Πτολεμαϊδιώτικη ομάδα.

Η αδιαφορία των ανθρώπων της Εράτυρας ήταν το θέμα συζήτησης στην Πτολεμαΐδα  κι όπως μας είπε ο Γενικός αρχηγός κ.  Τάκης Σαββίδης, αλλά και ο προπονητής κ. Χρήστος Παπάς αν μη τι άλλο θα μπορούσαν να ενημερώσουν την ΕΠΣ Κοζάνης ότι δε θα αγωνιστούν για να μην επιβαρυνθεί και η ομάδα της Αναγέννησης με τα έξοδα διαιτησίας αλλά και να μη φύγουν αδίκως αρκετοί  ποδοσφαιριστές μας νωρίτερα από τις δουλειές τους.

 Η διοικούντες της Εράτυρας δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όπως είχαν δείξει στο προηγούμενο παιχνίδι τους.
 Αλλά τότε ενημέρωσαν την ΕΠΣ Κοζάνης  γιατί έπαιζαν εντός έδρας και τα έξοδα θα επιβάρυναν αυτούς.  

Σήμερα  ούτε που τους ένοιαξε...,  αδιαφόρησαν παντελώς, τόνισαν τελειώνοντας οι ιθύνοντες της Πτολεμαιϊδιώτικης ομάδας.

Αυτός είναι ο δεύτερος μηδενισμός της Εράτυρας και οι βαθμοί ποινής της,  έφτασαν τους -4 φτάνοντας έτσι στους 3 βαθμούς από τους 7 βαθμούς  που είχε μαζέψει πριν χτυπηθεί από τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα.

Σε περίπτωση που δεν κατέβει να αγωνιστεί και σε τρίτο παιχνίδι τότε θα υποβιβαστεί στην Γ΄ κατηγορία (ομάδα που αποχωρεί από το πρωτάθλημα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες). 

Σχόλια