Σάββας Λιάμης: Τα παπαγαλάκια της Πτολεμαΐδας δεν θα βλάψουν τον Εορδαϊκό Οι αναλήθειες που γράφονται και λέγονται εδώ στην Πτολεμαΐδα έχουν στόχο τον Εορδαϊκό!

Η  σελίδα μας μετά τα τελευταία γεγονότα  επικοινώνησε με τον ισχυρό άντρα του Εορδαϊκού για να μας εξηγήσει τι συμβαίνει αλλά και να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος για τη δικές του απόψεις στις εξελίξεις της ομάδας.

Ο κ. Λιάμης πρώτα απ όλα θέλησε να διαβεβαιώσει τον φίλαθλο κόσμο πως ο Εορδαϊκός θα ενισχυθεί με δικά του παιδιά αλλά και με ποδοσφαιριστές της περιοχής και ή πορεία του θα είναι ανοδική, κόντρα σε ορισμένα  παπαγαλάκια  της Πτολεμαΐδας που σπέρνουν αναλήθειες και βάλθηκαν να βλάψουν τον Εορδαϊκό, τους πληροφορώ είπε, πως δε θα τα καταφέρουν όση λάσπη και αν πετάξουν δε θα μας λερώσουν, αυτή η λάσπη θα γυρίσει πάνω τους. Ο φίλαθλος κόσμος και κρίση έχει και καταλαβαίνει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνω κι εγώ και οι συνεργάτες μου για να κρατήσουμε τον Εορδαϊκό ψηλά.
Για τον κύριο Κουλίδη είπε ότι ή συνεργασία μας λύθηκε από κοινού
Τέλος για την περίπτωση Περπερίδη είπε πως ο ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας ήρθε στα αποδυτήρια της ομάδας και δήλωσε πως είναι Εορδαϊκός και λόγω τραυματισμού κρεμάει τα παπούτσια στην ομάδα της καρδιάς του.

Οι Κασσάνδρες  είναι τελειωμένες, ο Εορδαϊκός είναι μεγάλος και θα παραμείνει μεγάλος τόνισε κλείνοντας τη συζήτηση ο κ. Σάββας Λιάμης

Σχόλια