Α’ ΕΠΣΚ: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Αναγέννηση Εράτυρας 7-0 | φωτο - βίντεο


Καταιγιστική ΑΕΠ παρέσυρε τον αντίπαλό της και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη ΑΕ Κοζάνης.



Νέο χα τρικ του Παπαγαθονίκου ο οποίος πέρασε στην κορυφή των σκόρερ της Επς Κοζάνης με 10 τέρματα έναντι 9 του Βογιατζή της ΑΕ Κοζάνης.

Σε ένα παιχνίδι παρουσία περίπου 100 φιλάθλων η γηπεδούχος ομάδα - έχοντας απέναντί της μια ομάδα με πολλά προβλήματα η οποία παρουσιάσθηκε στο γήπεδο με μόλις 11 παίκτες στην αποστολή της – πρόσφερε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποίησε τους φίλους της.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄ ατομική ενέργεια του Παπαγαθονίκου από αριστερά θα συγκλίνει στο κέντρο και έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ θα κάνει το 1-0.

7΄ σέντρα του Κουτσομήτρου από δεξιά στο πίσω δοκάρι ο Κείσογλου θα πιάσει κεφαλιά στην γωνία του θα μπλοκάρει ο Ζαρκοδήμος.

23΄ σουτ του Κείσογλου από τα 20 μέτρα η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

25΄ ατομική ενέργεια του Σαββούδη θα ανατραπεί από πίσω και μέσα στην περιοχή το πέναλτι θα εκτελέσει ο ίδιος εύστοχα 2-0.

29΄κάθετη μπαλιά του Λιάμη σε Σαββούδη αυτός θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω απ’ τα πόδια του ο Ντούκα θα γίνει κάτοχος μέσα στην περιοχή σουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι λίγο άουτ.

31΄ ατομική ενέργεια του Ακριτίδη σουτ ο Ζαρκοδήμος θα πέσει και θα αποκρούσει ωραία στην αριστερή του γωνία.

44΄ μαγική μπαλιά του Ίττη στα δεξιά στον Κουτσομήτρο παράλληλη σέντρα στο πίσω δοκάρι ο Κείσογλου με υπέροχο σουτ στην κίνηση και αφού η μπάλα σκάσει πρώτα κάτω θα κάνει το 3-0.

48΄ ο Κουτσομήτρος από δεξιά θα πασάρει στον Παπαγαθονίκου σουτ 4-0 παρά την προσπάθεια του Ζαρκοδήμου.

54΄ ο Κείσογλου κάθετη μπαλιά στον Σαββούδη αυτός θα βγει πλάγια θα σεντράρει και ο Ντούκα σε κενό τέρμα το 5-0.

75΄ σουτ του Μαυρίδη από 45 μέτρα η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη στην συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν φάουλ το οποίο θα εκτελέσει ο Μελισσινός η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.

82΄ ο Ακριτίδης θα πιέσει ψηλά κλέβει την μπάλα δίνει στο Σαββούδη ο αρχηγός της ΑΕΠ βγάζει μόνο του τον Παπαγαθονίκου με τον τερματοφύλακα σουτ 6-0 χα τρικ για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

83΄ νέα πίεση των γηπεδούχων στην άμυνα των φιλοξενούμενων κλέψιμο η μπάλα αριστερά στον Ακριτίδη ο οποίος με υπέροχο τελείωμα στην απέναντι πλευρά θα κάνει το τελικό 7-0.

Διαιτητής ο κ. Σουλίδης Δ. με βοηθούς τους κα. Μπακατάρη και κ. Τσούλη.

ΑΕΠ: Κυρικίδης Κουτσομήτρος Ντούκα Πασχαλίδης Ίττης (65΄ Κεισίδης) Λιάμης (60΄ Συμεωνίδης) Ακριτίδης Παπαδόπουλος (54΄ Ζερβανταρίδης) Παπαγαθονίκου Σαββούδης Κείσογλου

ΕΡΑΤΥΡΑ: Ζαρκοδήμος Γ. Μαυρίδης Μαλούτας Μοράβα Μελισσινός Ζαρκοδήμος Γ.  Καραμίκα Αποστολόπουλος Πριτσιόλας Βικιάρης Ζαρκοδήμος Κ.  



 aepkaragiannion.gr

Σχόλια