Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΕ Καλαμιάς 4-2 | φωτο - βίντεο


Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μακεδονικός επικρατώντας της αξιόμαχης ΑΕ Καλαμιάς με σκορ 4-2.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ 1-0,  με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στα μέσα του ημιχρόνου  σε 1-1.


Ο Μακεδονικός ανέβασε στροφές και με δυο  γκολ  σε 5' έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 3-1.


Στο Β’  μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 αλλά στη συνέχεια από τη μία η  χαλάρωση που έδειξαν κι από την άλλη ο τραυματισμός του Ζαχαριάδη που άφησε   την ομάδα του με δέκα παίκτες για 20 λεπτά  (είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές)  άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν,  πήραν μέτρα στο γήπεδο,  μείωσαν σε 4-2 και φάνηκαν απειλητικοί χωρίς όμως να κατορθώσουν να σημειώσουν κι άλλο τέρμα.

Φάσεις και γκολ
Στο 4’  σέντρα Κιβρακίδη, κεφαλιά Ματούλα, λίγο έξω.
Στο 5’  ωραίος συνδυασμός,  Νικόλαου,  Κουτούλα και τελευταίο αποδεκτή της μπάλας τον Μαλούτα που θα κάνει το πλασέ για  να μπλοκάρει ο Μανώλας.
Στο 11’  ο Κοτταρίδης θα δώσει στον Ματούλα, αυτός θα βγάλει παράλληλη μπαλιά στην περιοχή και ο Ζαχαριάδης με ωραίο πλασέ θα ανοίξει το σκορ 1-0.
Στο 15’ σουτ Ματούλα αποκρούει ο Μανώλας, η μπάλα στον Κουτούλα που με τακουνάκι θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 25 ωραία προσπάθεια του Pepa σέντρα στην περιοχή και ο έμπειρος Αδαμίδης με ωραίο τρόπο θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 30’  κόρνερ Νικολάου κόρνερ, κεφαλιά  Κουτούλα διώχνουν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί, διαδοχικά σουτ Ζαχαριάδη - Ματούλα κοντράρουν σε σώματα και η μπάλα απομακρύνεται.
Στο 32’  βαθιά μπαλιά Πάντου,  ο Ματούλας θα προλάβει την έξοδο του Μανώλα αλλά η κεφαλιά που θα πιάσει η  μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω.  
Στο 36’  ο Ζαχαριάδης ωραία προσπάθεια και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι  εκεί ο Τρομπούκης Κ.  θα πεταχτεί και με σουτ από κοντά θα κάνει το 2-1.
Στο 40’  Ματούλας κόρνερ  πρώτη κεφαλιά του Ζαχαριάδη ,αποκρούει ο Μανώλας δεύτερη κοντινή  κεφαλιά Κοτταρίδη και 3-1.  
Στο 41’  φάουλ Αδαμίδη κεφάλια Μανακίτσα μπλοκάρει ο Πάντος.
Στο 46’ σουτ Ματούλα λίγο έξω.
Στο 52’ ο Αδαμίδης θα δώσει στον Γιαμουρίδη ,δυνατό σουτ λίγο έξω.
Στο 66' ο Αγγέλου ωραία προσπάθεια και σέντρα στην περιοχή, ο Ματούλας θα γίνει κάτοχος της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 4-1.
Στο 72'  φάουλ για την Καλαμιά με το Γιαμουρίδη κι ο Κυριακίδης με κεφαλιά θα μειώσει σε 4-2.
Στο 82 σέντρα Μαλούτα, η  μπάλα στον Τρομπούκη  Θ.  δυνατό σουτ ,διώχνουν οι αμυντικοί λίγο πριν τη γραμμή.
Στο 92' σουτ μακρινό  Κουτούλα λίγο έξω.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Αντωνόπουλος, Τρομπούκης Κ.,  Πηγαδάς (46’ Λέκα), Κιβρακίδης (55’ Αγγέλου), Κοτταρίδης, Νικολάου (65’ Τρομπούκης Θ.), Ματούλας, Μαλούτας, Ζαχαριάδης, Κουτούλας.


ΑΕ Καλαμιάς (Κασικτσόπουλος): Μανώλας, Σιδηρόπουλος (67’ Τσαλίδης), Κυριακίδης, Γιαμουρίδης Γιώργος., Παπαδόπουλος (55’ Παπαϊωάννου), Τριανταφυλλίδης, Κουτρουκίδης, Μανακίτσας, Γιαμουρίδης Γιάννης (85’ Shini), Αδαμίδης, Pepa.



Διαιτητής: Σουλίδης Ε.
Βοηθοί: Πραχάλης, Γκέκα


επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 

Ευχαριστίες της Καλαμιάς και περαστικά στον Ζαχαριάδη
Η ΑΕ Καλαμιάς  η οποία   άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιστικά, θέλησε να στείλει τις ευχαριστίες της στον Μακεδονικό για την άριστη  φιλοξενία αλλά και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον Λεωνίδα Ζαχαριάδη που σε μία ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο. 













φωτο: Ματιές στα σπορ

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε


Σχόλια