Α' ΕΠΣΚ: ΑΕ Κοζάνης - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 1-1 | φωτο - βίντεο

Σκόνταψε η Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής απέναντι στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 1-1.





Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Η Αναγέννηση έπαιξε κυρίως αμυντικά και προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση.

Ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι κάτω από την εστία της ΑΕΚ έκανε ο Νίκος Μούσιος.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε μία ανούσια υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Αναγέννησης.

Μόλις στο 2′ η ΑΕΚ είχε μια καλή ευκαιρία όταν σουτ του Βογιατζή από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 15′ πάλι ο Βογιατζής δεν μπόρεσε να κάνει δύο φορές επαφή με τη μπάλα σε πλεονεκτική θέση.


Στο 41′ η Αναγέννηση προηγήθηκε με 0-1 με σουτ-φωτοβολίδα του Δημήτρη Δαλκερανίδη έξω από την περιοχή (δοκάρι και μέσα).

Στο 43′ η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ σε ανατροπή του Αμπατζίδη από τον Νίκκου.

Στο 45′ αντεπίθεση της Αναγέννησης, ο Δαλκερανίδης έφυγε μόνος του αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά από την αρχή και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 53′ όταν μετά από κάθετη πάσα του Σαλονικίδη ο Χρήστος Καραγεώργος κέρδισε την κόντρα από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα Νότα και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι πίεσαν και για δεύτερο γκολ και παρά το ποδόσφαιρο κατοχής και τις συνεχόμενες πάσες δεν μπόρεσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Νότα.

Μικροευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες, στο 65′ γυριστό σουτ του Καραγεώργου μπλόκαρε ο Νότας, στο 85′ ο Δαλκερανίδης έφυγε μόνος αλλά ο Μούσιος απέκρουσε το σουτ με τα πόδια ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94′ ο Βογιατζής δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα μετά από κεφαλιά-πάσα του Μάγγου.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΚ παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς ενώ η Αναγέννηση πήρε ανάσα καθώς έφτασε τους 10 βαθμούς.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Μούσιος, Μαρτιρόσοφ (61′ Μαλούτας), Δούμας, Μαντζώλας (35′ λ.τ. Αμπατζίδης), Βοριαζίδης, Αποστολίδης, Μάγγος, Σαλονικίδης, Βογιατζής, Καραγεώργος, Κωστικίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Χ. Παππάς): Νότας, Παναγιώτου, Δ. Χαραλαμπίδης (66′ Φυλάκης), Νίκκου, Ιτσκος, Α. Χαραλαμπίδης (69′ Βασσάκης), Δαλκερανίδης, Αδαμίδης, Σουσανίδης, Γκέκας, Αποστολίδης (85′ Φασούλας).

Διαιτητής: Μπαϊραμίδης.
Βοηθοί: Μπισούκης, Μπέλτσου

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 
aekozanis.gr

Σχόλια