Α' ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων - ΑΕ Κοζάνης 1-3 | φωτο - βίντεο



Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Κοζάνης και πήρε το διπλό στα Σέρβια στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.


Με την νίκη της αυτή η ΑΕΚ παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς (δύο βαθμούς πίσω από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων), αντίθετα ο Τιτάνας έμεινε στους 7 βαθμούς στην ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο ζωηροί, πίεσαν ψηλά την ΑΕΚ και με γεμίσματα ή μακρινά πλάγια άουτ του Βητόπουλου προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Παπαγερίδη.


Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε σε ρυθμό ρελαντί χωρίς να δείξει τις αρετές που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ΑΕΚ έδειξε μεταμορφωμένη, έπαιξε το γνωστό στρωτό ποδόσφαιρο της και πήρε την νίκη σχετικά εύκολα.

Αντίθετα ο Τιτάνας δεν μπόρεσε να απειλήσει καθώς μάλιστα αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 60′.


Στο 50′ ο Καραγεώργος εκτέλεσε γρήγορα πλάγιο άουτ πιάνοντας την άμυνα του Τιτάνα απροετοίμαστη κι ο Μανώλης Βογιατζής με ωραίο διαγώνιο πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-1.

Στο 60′ αποβλήθηκε ο Χαρίσιος του Τιτάνα που χτύπησε εκτός φάσης τον Αποστολίδη μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ την ώρα που ο Βητόπουλος ετοιμαζόταν για άλλο ένα μακρινό πλάγιο άουτ.

Στο 62′ ωραία προσπάθεια και σουτ του Μάγγου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65′ μετά από επίθεση διαρκείας της ΑΕΚ ο Μάγγος βρήκε τον μέχρι στιγμής πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Μανώλη Βογιατζή μέσα στην περιοχή κι αυτός με σουτ έκανε το 0-2 σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι κι ένατο γκολ συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 71′ ο Μάγγος έδωσε στον Καραγεώργο, αυτός γύρισε στον Βογιατζή που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ του Καραγεώργου.

Στο 77′ ο Τιτάνας ξαναμπήκε προσωρινά στο παιχνίδι μετά από ασυνεννοησία της άμυνας της ΑΕΚ και πλασέ του Εντι Μπάρα σε κενή εστία.

Στο 85′ η ΑΕΚ σφράγισε την νίκη με πέναλτυ του Χρήστου Καραγεώργου μετά από ανατροπή του Αποστολίδη από τον τερματοφύλακα Κωνσταντινίδη.

Τιτάν Σερβίων (Θ. Παπανικόπουλος): Κωνσταντινίδης, Δημητριάδης, Γκουτζιομήτρος, Χαρίσιος, Βητόπουλος, Λάμπρος (57′ Χρυσοστομίδης), Σαλτσίδης, Αλλά (57′ Νάννος), Καψαλιάρης (71′ Ντανάτσας), Μπάρα, Κοντοδήμος.

Α.Ε. Κοζάνης (Θ. Παπαδόπουλος): Παπαγερίδης, Δούμας, Κωστικίδης, Μαντζώλας, Βοριαζίδης, Αποστολίδης (89′ Καλαφατίδης), Αμπατζίδης, Σαλονικίδης (85′ Μαρτιρόσοφ), Βογιατζής (74′ Μαλούτας), Καραγεώργος, Μάγγος.

Διαιτητής: Πανυτσίδης.
Βοηθοί: Μπαλιάκας, Λαμπριανίδης

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 


Σχόλια