Α’ ΕΠΣΚ: ΠΑΟ Κοίλων – Μακεδονικός Κοζάνης 0-3 | φωτο - βίντεο

Επιστροφή στις νίκες για τον Μακεδονικό

 Μετά από δύο αγωνιστικές (μια ισοπαλία και μία ήττα )ο Μακεδονικός αντέδρασε σωστά και πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο Λιάπειο με αντίπαλο τον δυνατό ΠΑΟΚ Κοίλων με σκορ 0-3.
Στο  πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μέτριο ποιοτικά με πολύ λίγες φάσεις και με τον ΠΑΟΚ Κοίλων για 35΄να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.  


Το γκολ όμως που πέτυχε ο Μακεδονικός στο 43΄έδωσε φτερά στους παίκτες του Τάκη Καραθανάση, που  ανέβασαν ρυθμούς στο Β΄ μέρος και με πρώτο βιολί το Νίκο Ματούλα ο οποίος πέτυχε χατ τρικ  αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές με καλή απόδοση  έφτασε στη νίκη με σκορ 0-3 ανεβαίνοντας  στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ Κοίλων  είναι στην 12η θέση με 8 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 20΄ο Ευθυμιάδης θα κερδίσει τις κόντρες μέσα στην περιοχή , πολύ κοντά θα επιχειρήσει  νέο σουτ , αλλά οι αμυντικοί του Μακεδονικού θα καταφέρουν να διώξουν
Στο 26΄φάουλ Καραγιώργου γυριστή κεφαλιά Τσατσόπουλου λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 30΄Ματούλας στον Μαλούτα, σουτ, μπλοκάρει ο Σταυρίδης.
Στο 43΄ο Μαλούτας ωραία στον Ματούλα που με ψύχραιμο σουτ θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Στο 53΄κάθετη μπαλιά ο Κουτούλας μέσα στην περιοχή, θα τρυπώσει ανάμεσα σε αμυντικό και τερματοφύλακα ο Ματούλας που θα αποφύγει το Σταυρίδη κι από κοντά θα κάνει το 0-2.
Στο 64΄σουτ Τζούτζα, άουτ.
Στο 74΄ Με σουτ βολίδα ο Ματούλας θα πετύχει ένα όμορφο γκολ (τρίτο προσωπικό) για το τελικό 0-3.
Στο 80΄ωραία σέντρα  Κουτούλα ,στο  Ματούλα , κεφαλιά πάσα στον Λάμπρου , που σημειώνει τέρμα , αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιτ.

ΠΑΟ Κοίλων (Γκουρτσούλης): Σταυρίδης, Τιούλης, Αθανασιάδης, Τσατσόπουλος, Μυλωνάς (78’ Κόνι), Καραγιώργος, Τζούτζας, Πιλικίδης (62’ Αλμασίδης), Ευθυμιάδης, Κικίρης, Καστάμης (62’ Μπακαλίδης). 


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης (57’ Λάμπρου),  Πηγαδάς, Κοτταρίδης Σ., Μαλούτας (84’ Κοτταρίδης Γ.), Νικολάου, Ζαχαριάδης (77’ Τρομπούκης), Ματούλας, Κουτούλας.  


Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Ντούλε, Τσούλης    



επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 













Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Σχόλια