Νίκη πριν τα επίσημα για τον Μακεδονικό Φούφα | φωτο


Αν  και έπαιζε με αρκετές απουσίες (Τζουβάρας Δ., Τσακαλίδης, Γκόλης, Δούφας, Μίμης, Χ΄΄ Ρούμπης και Τσικόπουλος) ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε με 3-2 τον πολύ καλό και αξιόμαχο Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα με 3-2.

Το φιλικό τεστ έγινε στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας και αποτέλεσε μια πρόβα εν΄ όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με το Λαγκαδά που θα γίνει σε αυτό το γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα ο Μακεδονικός για κάποια (ελπίδα όλων στην ομάδα) παιχνίδια .
Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στις 2 εστίες.
Στο 19ο σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Χάιτα απέκρουσε ο Κωφίδης και 2 λεπτά μετά ο Μπατμάς με πλασέ έκανε το 0-1.

Αμέσως μετά τετ-α-τετ του Σιδηρόπουλου πέρασε άουτ ενώ στο 28ο ο Χάιτας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κωφίδη στο τετ-α-τετ.
Στο 36ο ο Σ. Αθανασιάδης πέρασε και το Παπαδόπουλο αλλά ο Πιρίτζαους πρόλαβε και έδιωξε και στο 51ο ο ίδιος παίκτης προδόθηκε από το κακό αγωνιστικό χώρο μόνος απέναντι στον Χρυσοστομίδη.

Στο 53ο ο Τοπάλης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε και στο 57ο ο Φωτιάδης με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 αφού προηγουμένως ο Κωφίδης απέκρουσε το τετ-α-τετ του Συμεωνίδη.
Στο επόμενο λεπτό ο Χρυσοστομίδης έκανε άσχημο διώξιμο και ο Μπατμάς σε κενή εστία έκανε το 2-2.

Στο 61ο δυνατό σουτ του Παπουτσίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι τη πλάτη του Κωφίδη και απομακρύνθηκε ενώ 4 λεπτά σέντρα του Γιορεντζίδη ο Σ. Αθανασιάδης άφησε για τον Ανδρεάδη που σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 69ο ο Χάιτας μπήκε στη περιοχή όπου ανατράπηκε από το Κωφίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-2.

Στο 77ο σέντρα Τζόμπο κεφαλιά Χάιτα εκπληκτική απέκρουσε Κωφίδη και στο 85ο ο Σ. Αθανασιάδης πέρασε και το Χρυσοστομίδη πλάσαρε για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Πιρίτζαους.



Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος (46ο Χρυσοστομίδης), Κοπατσάρης, Τσόμπο, Κιβρακίδης, (75ο Πολυχρονίδης), Πιρίτζαους, Τακίδης (46ο Φωτιάδης), Συμεωνίδης (75ο Μάντζας), Σιδηρόπουλος, Χάιτας, Τοπάλης (67ο Κεσκιλίδης), Παπουτσίδης (62ο Καραπέτρος).

Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα: Κωφίδης (78ο Γκιάτα), Μούλας (62ο Χαμαλίδης), Γιορεντζίδης, Μπαμπάρης, Σιδηρόπουλος, Λίτσο (72ο Αθανασιάδης Κ.), Ανδρεάδης, Dimovski (46o Σβίρος), Φερεντίνος (78ο Σωματάκης), Μπατμάς (78ο Βλάχος), Αθανασιάδης Σ.


Νέος γιατρός στην ομάδα ο Δημήτρης Χρήστου
Ο Μακεδονικός Φούφα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι γιατρός της ομάδας τη προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ο ορθοπεδικός Δημήτρης Χρήστου.



Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα                       

Σχόλια

  1. Για τον Φουφα μας είπες τις(σοβαροτατες) απουσίες για τον Άγιο οι απουσίες που είναι;;;
    Ρωμαίος, Σεκκουλιδης, Μιχαηλιδης (με 17χρονο τερματοφυλακα παίζαμε και αλλαγή 16χρονο) , Δελλιος.
    Από λάθος άτομα παίρνεις τα άρθρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΦΑ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ? ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ...Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ..., ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΦΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ? ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΛΟ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ, ΒΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασες την Αναγεννηση, το Αμυνταιο καιτη Σοατιστα..
      Μαλλον δικιο εχει ο φιλος. Ετοιμοι για Γ εθνικη

      Διαγραφή
  3. Τι απουσίες βρε Φούφα? Ένας Ρωμαίος που δεν έπαιζε, ίσα με όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gi' auto ta trimpala pigainane kapnos perisi sta mparaz? Ante geia!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ .......ΓΑΤΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    3. Κοίτα την ομάδα σου φέτος που παίζει Γ και είναι 3 φορές χειρότερη από πέρυσι και άσε τον Ρωμαιο..
      Να σε ενημερώσω ασχετε ότι όλο το καλοκαίρι ο Φουφας μιλούσε με τον Ρωμαιο για να τον πάρει αλλά πήρε....
      Αυτά τα λίγα ασχετε με το αντικείμενο

      Διαγραφή
    4. Με τη φετινή ομάδα Φούφα, αν ερχόσουν στα μπαράζ, δε γλύτωνες με τριάρα για πλάκα στο γήπεδό μας. Αν έβγαινες πρωταθλητής βέβαια, που δεν το νομίζω. Χωρίς αρχή και τέλος είσαι...

      Διαγραφή
  4. Καλή ομαδα ο άγιος παντελημονας αλλά κάντε κανα άγαλμα τον Νταμπιζα γιατί αυτός σας έβγαλε στο προσκήνιο. Εμάς αφήστε μας να μας κρινετε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής όπου εκεί θα φανούν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω εσεις αντι να κανετε αγαλμα τον Εμμανουηλιδη, τον διωξατε... Αυτη ειναι η διαφορα μας. Εμεις ξερουμε να εκτιμαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.