Α’ ΕΠΣΚ: Κοζάνη – Μακεδονικός Κοζάνης 5-0 | φωτο - βίντεο


Ξέσπασε η Κοζάνη .. Αγνώριστος ο Μακεδονικός
Ξέσπασε η Κοζάνη και πέτυχε μεγάλη και δίκαιη νίκη με σκορ 5-0 απέναντι σ ένα Μακεδονικό που παρουσιάστηκε αγνώριστος και πολύ κακός.


Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζοντας καλά πως δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό σημείωσαν 2 γκολ στα πρώτα 17΄ με το ημίχρονο να κλείνει  τελικά στο  3-0.


Στο δεύτερο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με την Κοζάνη να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ και να κάνει  το τελικό 5-0 στέλνοντας μήνυμα - πως είναι ακόμα ζωντανή -  σ' αυτούς που την είχαν ξεγράψει πρόωρα.


Από την  άλλη ο Μακεδονικός παρουσιάστηκε  στο παιχνίδι  κατώτερος των περιστάσεων  και δεν θύμισε καθόλου τον  καλό Μακεδονικό των προηγούμενων παιχνιδιών
 Ήταν μια κακή  παρένθεση για τον Μακεδονικό που πρέπει να κλείσει γρήγορα ,να αφήσει  πίσω του την κακή εμφάνιση και να κοιτάξει  μπροστά .


Εξάλλου το πρωτάθλημα δε μπορεί να περιμένει,  ο Μακεδονικός πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του να ανασυγκροτηθεί και να γυρίσει  ξανά στις καλές εμφανίσεις αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με το Βελβεντό εντός έδρας .


Η Κοζάνη με ανεβασμένη την ψυχολογία από την μεγάλη νίκη  θα πάει στα Σέρβια να αντιμετωπίσει τον τοπικό Τιτάν.

Το φιλμ του αγώνα
14΄κόρνερ Τραυλού κεφαλιά Τσικόπουλου  κι ο Πιρέ από κοντά ανοίγει το σκορ 1-0
17΄Χαματάι παράλληλη σέντρα και ο Πιρέ με πλασέ θα γράψει το 2-0
23΄Φωλίνας σουτ μπλοκάρει ο Κοκκινίδης
24΄προωθημένη μπαλιά Μαλούτα στον Ματούλα που προσπαθεί να κρεμάσει τον Κοκκινίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης θα αποκρούσει
32΄Χαματάι στην αντεπίθεση θα σπάσει στον Δούμα που δε θα δυσκολευτεί να κάνει το 3-0
43΄σουτ δυνατό Δούμα , άουτ
44΄φάουλ Ματούλα λίγο έξω
74΄δεύτρη κίτρινη , κόκκινη στον Κιβρακίδη
75΄Τραυλός φάουλ , κεφαλιά Δούμα , στον Κοντογουλίδη η μπάλα που με δεύτρη κεφαλιά γράφει το 4-0
77΄Βερύκοκκος σπάει στον Δούμα , αδύναμο πλασέ από κοντά μπλοκάρει ο Πάντος
81΄ατοική προσπάθεια και σουτ Στεργιόπουλου η μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-0

Κοζάνη ( Παπαδόπουλος ) Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Αρπακιάς , Κοντογουλίδης, HOHAA , Τσικόπουλος , Χαματάι( 78΄Παπακωνσταντίνου)  , Δούμας, Παπαδόπουλος (52΄Βερύκοκκος) Τραυλός , Πίρε (25 α.α Τσαγκαλίδης)


Μακεδονικός  Κοζάνης (Καραθανάσης) Πάντος, Φωλίνας Κιβρακίδης , Κοτταρίδης, Πηγαδάς (60΄Αγγέλου) , Αργυρόπουλος , Μαλτούλας, Μπακάνος(46΄Νικολάου ) , Ζαχαριάδης, Λάμπρου ( 46΄ΤρομπούκηςΚ) 


Διαιτητής: Ζούγρας

Βοηθοί:  Τζιουβάρας , Συμεωνίδης

επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 













Σχόλια