H ομάδα ποδοσφαίρου της Κοζάνης θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα της το ΔΑΚ, ενώ Μακεδονικός και ΑΕΚ θα κάνουν χρήση του μόνο για ορισμένο αριθμό αγώνων

Mε απόφαση του ΟΑΠΝ, η ομάδα ποδοσφαίρου της Κοζάνης θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα της το ΔΑΚ, ενώ Μακεδονικός και ΑΕΚ, θα διατηρούν την έδρα τους στο Στρατιωτικό και θα κάνουν χρήση του το ΔΑΚ μόνο για ορισμένο αριθμό αγώνων. 


Συγκεκριμένα,  η Κοζάνη, ως προς τις προπονήσεις της την πρώτη εβδομάδα θα δικαιούται να κάνει μία (1) προπόνηση στο ΔΑΚ Κοζάνης και μία (1) ακόμη υπό αίρεση ανάλογα με τις εντολές του συντηρητή, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα που θα χρησιμοποιείται η έδρα της για αγώνες από την ΑΕΚ ή το Μακεδονικό θα δικαιούται μια προπόνηση στο ΔΑΚ Κοζάνης και για τη δεύτερη θα ανεβαίνει στο Στρατιωτικό γήπεδο. Αυτή θα πραγματοποιείται πάντα υπό αίρεση ανάλογα με τις εντολές του αρμόδιου συντηρητή. 

Το ΔΑΚ Κοζάνης θα χρησιμοποιείται για έναν (1) αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο και για μια βασική προπόνηση, με τη δεύτερη υπό αίρεση, δηλαδή από 4-6 ώρες εβδομαδιαίως. 6. ότι όσον αφορά στους αγώνες Κυπέλλου της Ένωσης Π.Σ. για τη μεν ομάδα της Κοζάνης θα διεξάγονται στην έδρα της στο ΔΑΚ Κοζάνης, για δε τις ομάδες ΑΕ Κοζάνης και Μακεδονικό Κοζάνης στην έδρα τους, στο Στρατιωτικό γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι  σε περίπτωση που στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2016/2017 διαπιστωθεί μεγάλη φθορά του χλοοτάπητα λόγω της παρατεταμένης χρήσης του για αγώνες κάθε βδομάδα, ο ΟΑΠΝ δεσμεύτηκε για την άμεση αλλαγή στο ανακοινωθέν πρόγραμμα χρήσης του γηπέδου του ΔΑΚ Κοζάνης περιόδου 2016/17 ενημερώνοντας παράλληλα τους ενδιαφερόμενους φορείς (ποδοσφαιρικές ομάδες και ΕΠΣ).

 kozan.gr 

Σχόλια