Άνοιξε ο χορός των μεταγραφών για την Κοζάνη - Ανακοινώθηκαν τα δυο πρώτα αποκτήματα

Άνοιξε ο χορός των μεταγραφών για την Κοζάνη με δύο παλαιούς γνώριμους. Οι ιθύνοντες της ομάδας ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού, Αντώνη Μαρκόπουλου και του έμπειρου Δάνη Στεργιόπουλου. 


Ο Δανιήλ Στεργιόπουλος πέρυσι ήταν στο Μακεδονικό Σιάτιστας, ενώ πέρασε από την  Ακαδημία  Βοΐου,  από την Κιβωτό Γρεβενών, τα Γρεβενά Αεράτα, τον Εορδαϊκό και παλαιότερα από την Κοζάνη.



Ο Αντώνης Μαρκόπουλος έχει αγωνιστεί σε SKODA Ξάνθη, Ολυμπιακό Βόλου, Πάφο, Κοζάνη, Μακεδονικό  Φούφα, Εορδαϊκό, Θύελλα  Φιλώτα,  Αλμωπό Αριδαίας κι από τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα.

Πρόκειται για δύο μεταγραφές που θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια τον ερυθρόλευκων για την γρήγορη επάνοδό τους στην Γ' Εθνική κατηγορία ... έπεται και μεταγραφική συνέχεια!! 


επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας

Σχόλια

  1. Τι εγινε γατακια γτ δεν κραζει κανεις σας??? Κρυφτηκατε??? Η ΚΟΖΑΝΑΡΑ ξανα στη Γ' εθνικη οσο κ αν δεν το θελετε καποιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το εγραφες το σχολιο πριν μια 5ετια θα ελεγα ναι οντως κρυβομαστε!αλλα εν ετη 2016 να πανηγυριζεις για τετοια ονοματα? καλα σου λεει ο αλλος κατω για Καλφα και Μαντζιαρη! Α αν θελει η ομαδα μπορει να κανει και το μπαμ με Στελιο Σεου και Πατρικ Ν'γκαμα...Μπορει να εχουν παει 40φευγω αλλα εκει να δεις 4-5 μετρα κατω απ το εδαφος θα μας πας!

      Διαγραφή
  2. Τωρα φερτε και τον Καλφα και τον Μαντζιαρη και τον Γκουζγκουνη αμα χρειαζεστε κανενα πιο εμπειρο σεντερ μπακ για να χτισετε απο φετος νεανικη ομαδα για του χρονου στη Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολεμο στην ομαδα της πολης του δεν εκανε ποτε κανεις!! Περαστικα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη δεν ειναι η ομαδα της πολης μας. Θα ξαναγινει η ομαδα της πολης μας οταν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ απο τους αποτυχημενους που την κρατανε ΔΕΣΜΙΑ δεκα χρονια και καταφεραν να την ξεφτιλιζουν να παιζει με τα χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ομαδα την εσεις την ξεφτιλισατε που σταματησατε να πηγαινετε γηπεδο λεγοντας διακιολογιες!! Ενω η πραγματικοτητα ειναι οτι εχετε καβουρια στις τσεπες!!

      Διαγραφή
    2. Τι να πληρωνουν ρε φιλε? 10ευρω καθε κυριακη για να βλεπουν παιχνιδια οπως αυτο με τον Οπουντιο και πολλα αλλα παρομοια?ε οχι δεν θα παρουμε, ας μεινετε μονοι θα μπορειτε να κανετε και πιο ευκολα τις δουλειες σας ετσι..εχει και αλλες ομαδες η πολη να στηριξουμε που πραγματικα το θελουν!

      Διαγραφή
  5. Παιχνιδια οπως αυτο με τον οπουντιο συμβαινουν σε ολες τις ομαδες ηταν μια κακη μερα. Τα παιδια κλαιγανε στα αποδυτηρια!! Εσας σας ειπε καποιος μια εξυπναδα κ την πιστεψατε... Αλλο που δεν θελατε κ εσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας και για το ματς με την Α.Ε. Καραισκάκης.

      Διαγραφή
  6. πως γινεται στα σχολια να γραφουνε 10 ατομα και στο γηπεδο να ειναι 20-30 ολος ο κοσμος; παραξενα πραματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.