Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Εορδαϊκός ... άλλες δυο σημαντικές μεταγραφές - Ενισχύεται και στον πάγκο!

Σε δυο νέες μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του Εορδαϊκού που έχει στόχο μια  πολύ καλή πορεία στη Γ΄Εθνική. 
Συγκεκριμένα απέκτησε το Γιάννη Περσίδη μέσο, από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τον Γιάννη Κανταρτζή αμυντικό, από την Καλαμάτα. 


Ο Γιάννης Περσίδης είναι 21 χρονών από  το Γενάρη του 2016 ήταν στο Βυζάντιο.
Ξεκίνησε από τον Άρη Πλατανιάς, ήταν μέλος σε όλες τις μικτές της ΕΠΣ Δράμας. Αγωνίστηκε στην Κ20 της Δράμας και είχε 4 συμμετοχές στην Δράμα στη  Β' Εθνική και 23 συμμετοχές στη Γ' Εθνική. 

Ο υψηλόσωμος (1.88μ) σέντερ μπακ, Γιάννης Κανταρτζής, είναι 23 χρόνων γεννήθηκε στο Βόλο όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Μαγνησιακό.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου από όπου επέστρεψε στον Μαγνησιακό. Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Νίκη Βόλου. Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν εντάχθηκε και πάλι στους κυανόλευκους του Βόλου κι από κει στην Καλαμάτα.




Ο Εορδαϊκός δεν ενισχύεται μόνο αγωνιστικά, αλλά και στον "πάγκο" .
Η προσφορά των γιατρών στον αθλητισμό όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι κι ο Εορδαϊκός μερίμνησε και στο κομμάτι αυτό. 
Ανακοίνωσε με δύο γιατρούς ορθοπεδικούς του κ. Μίλτου Κύρου και Νίκου Παπαουλίδη.  



Σχόλια

  1. Παιδια γιατι δεν λετε ανοιχτα οτι στοχος του Εορδαικου ειναι το πλασαρισμα στην πρωτη τριαδα, με απωτερο στοχο την ανοδο??
    Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποια ομαδα μπορει να κοντραρει τον φετινο Εορδαικο??
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.