Μοιράστηκαν εντυπώσεις Φούφας και Σιάτιστα

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στο Φούφα παρουσία περίπου 100 φιλάθλων Μακεδονικός Φούφα και Μακεδονικός Σιάτιστας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.
Οι 2 προπονητές Παπακώστας και Σιαπανίδης είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους σε ένα γερό τεστ με τον 2ο μάλιστα να κάνει και μια πρόβα τζενεράλε εν όψει κυπέλλου και του παιχνιδιού με τον Μακεδονικό Κοζάνης εκτός έδρας.
 




Από την άλλη με τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι Κιβρακίδης, Τακίδης και Καραπέτρος που αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες.

Στο σκορ προηγήθηκε η Σιάτιστα με εκτέλεση φάουλ του Ταφαρλή για να ισοφαρίσει στο 23ο ο Τακίδης με κεφαλιά.
Στο 38ο ο Τσικόπουλος της Σιάτιστας αστόχησε στο τετ-α-τετ ενώ στο 47ο  οΤοπάλης με φοβερό σουτ έκανε το 2-1.
Στο 55ο το πλασέ του Φωτιάδη έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Καραμπατζάκης ενώ στο 60ο το πλασέ του Μάντζα (υπό δοκιμή) για το Φούφα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 71ο τέλος ο Τσικόπουλος έκλεψε από το Κυβρακίδη μπήκε στη περιοχή, έδωσε στο Ζηνόβιο που με δυνατό σουτ ισοφάρισε.



Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ιωαννίδη- Φρατζοπούλου- Τσιγγένη

Μακεδονικός Φούφα: Χρυσοστομίδης (51ο Μπίντσης), Τακίδης (51ο Τζόμπο), Κοπατσάρης (65ο Καραπέτρος), Τζουβάρας (51ο Πιρίτζαους), Κυβρακίδης, Σιδηρόπουλος (65ο Μάντζας), Χατζηρούμπης (51Ο Φωτιάδης), Τσικόπουλος (56ο Γκόλης), Χάιτας (65ο Φωτιάδης), Παπουτσίδης (51ο Συμεωνίδης), Τοπάλης (65ο Μίμης).

Μακεδονικός Σιάτιστας: Δημητριάδης, Στεργίου θ., Νασιόπουλος, Καραμπατζάκης, Μαντός, Τσούκρας Χ., Ταφαρλής (68ο Ζαγκουντίνος), Σερσέμης (78ο Μπάτσης), Ζηνόβιος (79ο Τεντοκάλης), Τσικόπουλος (72ο Μπζιώτης), Τσακνάκης (51ο Καρακώστας).

Το παιχνίδι είχε διάρκεια 2Χ40  και επόμενο φιλικό για το Μακεδονικό Φούφα τη Κυριακή στις 17:30 στην Πτολεμαΐδα με αντίπαλο τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα


Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια

  1. Αρχισε το πρωταθλημα και μοιραστηκαν τους βαθμους αν και παιζουν σε αλλη κατηγορια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου μοιραστηκαν και βαθμους στο φιλικο ενταξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως μοιράζεσαι βαθμούς σε φιλικό? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2-2 και όλοι ικανοποιημένοι. Μάλλον αυτό θα εννοεί ο 1ος. Κανείς δεν έχασε και όλοι λένε είμαστε σε καλό δρόμο. Τι πιο απλό? Στο πρωτάθλημα θα τους δούμε και τους δυο, που θα έχει πίεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εντελως εικονικο το σκορ...πολυ καλυτερος ο φουφας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.