Η πρώτη του Εορδαϊκού στο γήπεδο της Μαυροπηγής - Νέο ξεκίνημα ..νέοι στόχοι !!! | φωτο - βίντεο


Όαση στο ερειπωμένο και ερημωμένο χωριό της Μαυροπηγής αποτελεί το γήπεδο στολίδι.
Οι φετινές καινοτομίες όπως μας αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του Εορδαϊκού κ. Γιάννης Κουλίδης θα είναι η χρησιμοποίηση του γηπέδου της Μαυροπηγής ως προπονητήριο και η αγορά νέου λεωφορείου 25 θέσεων.



Ξεκίνησε,  σήμερα 20/ 7 2016 η προετοιμασία της ομάδας του Εορδαϊκού στο γήπεδο της Μαυροπηγής , υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Αλέξη Αλεξίου και του βοηθού του και γυμναστή κ. Δημήτρη Καρανάκη.

 Με αρκετά νέα πρόσωπα, αρκετές δικαιολογημένες απουσίες αλλά και σε αναμονή νέων μεταγραφών που θα συμπληρώσει το ρόστερ του φετινού Εορδαϊκού πραγματοποιήθηκε η πρώτη των"λιγνιτωρύχων" .  
Το πρόγραμμα, βέβαια, ήταν χαλαρό, με τους παίκτες του Αλέξη Αλεξίου  να κάνουν κυρίως τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από τις επόμενες μέρες, πάντως, όταν θα αρχίσει να συμπληρώνεται και  το ρόστερ  τα πράγματα θα... ζορίσουν, καθώς προβλέπονται πιο δυνατές  προπονήσεις και μέρα με την ημέρα  οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν.
Ο κ. Αλεξίου μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από το να  μπορέσει η ομάδα να παίξει  ελκυστικό ποδόσφαιρο και να έχει μια καλύτερη πορεία από πέρυσι.

Ο κ. Γιώργος Αιχμαλωτίδης πρόεδρος του Ηρακλή Κρυόβρυσης μίλησε για το φετινό εγχείρημα και  τη συνεργασία με τον Εορδαϊκό.
Η ομάδα της Κρυόβρυσης αγωνίζεται στο Β’ τοπικό και φέτος αλλάζει φιλοσοφία.
Με ταλαντούχα παιδιά της περιοχής ο Ηρακλής θα αποτελέσει την Κ20 και τον προπομπό του Εορδαϊκού.

Στο γήπεδο και ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς κ. Ουσταμπασίδης
Στο γήπεδο βρέθηκαν γύρω στους 50 φιλάθλους  και μέσα σ’  αυτούς εντοπίσαμε  τον πρώην πρόεδρο της Καστοριάς κ. Παναγιώτη Ουσταμπασίδη ο οποίος "έφερε" για τον Εορδαϊκό δύο ποδοσφαιριστές από Αλβανία (Στόπερ και μεσοεπιθετικό).



 Δείτε το βίντεο με δηλώσεις του κ. Αλεξίου , του κ. Κουλίδη , του κ. Αιχμαλωτίδη και του κ. Ουσταμπασίδη




επιμέλεια - ρεπορτάζ: Γιώργος Κατσίκας 
Ματιές στα σπορ 

Σχόλια

  1. Παιδια μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω ποιος θα ειναι ο στοχος του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ την φετινη χρονια??
    Ολη η Πτολεμαιδα μιλαει για ανοδο, εσεις τι λετε? Ποια ειναι η προσωπικη σας γνωμη?
    Εγω πιστευω μπορουμε να ειμαστε μεσα στην πρωτη τριαδα και απο κει και περα οτι βγει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο στόχος του Εορδαικου έχει τεθεί από την διοίκηση και τον προπονητή, και είναι η ομάδα να τερματίσει πιο ψηλά απο ότι την περσινή σεζόν.
    Βέβαια ο Εορδαικός είναι καταδικασμενος να πρωταγωνιστή και η φυσική του θέση θα πρέπει να είναι η Β' εθνική άλλα για να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται η αμέριστη οικονομική στήριξη του κόσμου μέσω διαρκείας και εισιτηριων.Φυσικα και κάτι καλό γίνεται φέτος στην ομάδα όπως οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο,η αγορά λεωφορείου κ.α Ωστόσο φέτος είναι λίγο δύσκολη η υπόθεση άνοδος διότι υπάρχουν ομάδες εξίσου καλές και δυνατές και με μεγάλη οικονομική δύναμη (Καβάλα,δόξα Δράμας , καλαμαριά)
    Οπότε την ομάδα μας εγώ προσωπικά την βλέπω ανάμεσα στις θέσεις 1-5 ανάλογα και με την μεταγραφική ενίσχυση!

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΕΟΡΔΑΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια β? για α εθνική σας βλέπω!!!
    τι σούπερ λιγκ?? για τσάμπιονς λιγκ σας βλέπω!!!
    τι τσάμπιονς λιγκ??? για μουντιάλ και ευρωπαϊκό σας βλέπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.