Εορδαϊκός: Άρχισε να δρομολογείται ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς

Αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον έμπειρο προπονητή, Αλέξη Αλεξίου και τον νεαρό γυμναστή Δημήτρη Καναράκη, ο Εορδαϊκός σχεδιάζει για τη νέα χρονιά. Στις 20 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη, θα αρχίσουν τα βάσανα της  προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. 


Η διοίκηση σε συνεργασία με το πετυχημένο τεχνικό  δίδυμο, ξεκίνησε τις συζητήσεις με το υπάρχον υλικό που σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας, παραμένει ο κορμός πλην ένα δύο εξαιρέσεων.
Επίσης αποφασίστηκε η ομάδα να ενισχυθεί με τουλάχιστον 4-5 έμπειρους παίκτες, ενώ υπάρχει σκέψη να αποκτηθούν και νεαροί ταλαντούχοι από τις γύρω περιοχές. 

Ο Εορδαϊκός  φαίνεται να βαδίζει σε πρότυπα μεγάλης ομάδας. Ο σχεδιασμός είναι  να   δημιουργηθεί μία θυγατρική ομάδα Κ20, από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής. 

Μετά από συζητήσεις επιλέχθηκε η ομάδα που θα παίξει αυτό το ρόλο, και δεν είναι άλλη από τον Ηρακλή Κρυόβρυσης που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Κοζάνης.  Προπονητής θα είναι ο Γιώργος Μανώλας. 

Όσον αφορά τα φιλικά της προετοιμασίας,  την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστός ο αριθμός των φιλικών, καθώς και οι ημερομηνίες  αυτών.


Σχόλια