Να η ευκαιρία για Καλλιανίδη

Ο Απόστολος Καλλιανίδης θα είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε Ελπίδες Ελλησπόντου, μετά από συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας συμφώνησε να αναλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα του έως προπονητής την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ελλησπόντου.
Κάτοικος Ρυακίου Κοζάνης Γεννημένος στης 7 Μαρτίου 1982 .


Μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει δίνοντας τον την ευκαιρία η διοίκηση της ομάδας του Ελλησπόντου ως προπονητής.

Πλούσιο το βιογραφικό του Καλλιανίδη σαν ποδοσφαιριστής αφού είχε την ευτυχία να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό και σε επαγγελματικό επίπεδο σαν ποδοσφαιριστής, να τα πάρουμε με την σειρά , ξεκίνησε στα 13 χρόνια στην ομάδα Ακρίτες Κοζάνης Στο Γ'-Β'-Α' Τοπική Κατηγορία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζανης την περίοδο 1995 έως το 2002 όπου αγωνιζόταν στην αμυντική γραμμή.
Την περίοδο 2002 -2005 αγωνίστηκε στην ομάδα της Κοζάνης στην τότε Δ' Κατηγορία για δύο χρόνια και την τελευταία χρόνια στην Γ' Εθνική κατηγορία μετά χρώματα της ομάδας της Κοζάνης. 
Το 2005 αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας Δράμας για δύο χρόνια στην Γ Εθνική κατηγορία.
Το 2007 αγωνίστηκε με την φανέλα της Καστοριάς στην Β' Εθνική κατηγορία έως το 2009.Το 2010 ξανά πέρασε από την ομάδα της Κοζάνης και το 2010-2012 αγωνίστηκε στο Βατερό Κοζάνης στην Δ' Κατηγορία.
Το 2012 -2013 αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΕΠ Καραγιαννίων στην  Α ' κατηγορία πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης , και έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Βατερου όπου αγωνίστηκε το 2013- 2015.

Το Διοικητικό συμβούλιο Α.Ε Ελπίδες Ελλησπόντου εύχεται στον νέο του ρόλο, πλέον ως προπονητής καλή επιτυχία.

Σχόλια