Φιλικό : Μακεδονικός Φούφα – Θύελλα Φιλώτα 4-4


Φιλική ισοπαλία για το Μακεδονικό

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από τα μπαράζ που θα ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου ο Μακεδονικός Φούφα αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 με τη Θύελλα Φιλώτα.
Έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ομάδες που πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα στο κόσμο που το παρακολούθησε.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οπότε και προηγήθηκαν με 0-2 αλλά στην επανάληψη ο Μακεδονικός ανέβηκε, γύρισε το παιχνίδι αλλά στο τέλος κατάφερε να μη χάσει ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις.

Έδειξε πάντως ότι είναι σε καλή κατάσταση ενώ είχε και πάλι ελλείψεις αφού δεν έπαιξαν οι Τοπάλης και Τσακαλίδης που «τρέχουν» να προλάβουν τα μπαράζ.
Στο 13ο ο Σακαρίδης αποσόβησε το γκολ στο τετ-α-τετ με το Σέχι ενώ στο 24ο ο Κοντογουλίδης απέκρουσε το πλασέ του Σολάκη.

Στο 30ο σουτ του Μπαστάνη έδιωξε ο Σακαρίδης και στο 34ο ο Θεοδουλίδης με πέναλτι έκανε το 0-1.
Στο 40ο ο Πακάλτσης προσπάθησε να διώξει ο Μπαστάνης Γ. έβαλε τη κόντρα με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 42ο κεφαλιά του Σολάκη από καλή θέση πέρασε έξω και με το ξεκίνημα του β΄ μέρους σέντρα Τσαγκαλίδη, ο Σολάκης άφησε έξυπνα για το Χάιτα που με δυνατό σουτ μείωσε.
Στο 50ο το σουτ του Φωτιάδη από καλή θέση πέρασε έξω και στο 59ο σουτ του Παπαγεωργίου απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Χάιτας.

Στο 61ο κοντινό σουτ του Δ. Τζουβάρα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ και στο 75ο ο Κεσκιλίδης Θ. με κοντινό σουτ ισοφάρισε και αμέσως μετά ο ίδιος παίκτης με δύσκολο σουτ έκανε το 3-2.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα το κερδίσουν οι γηπεδούχοι είχαμε 3 γκολ μέσα σε 3 λεπτά.

Στο 89ο ο Θ. Μπαστάνης με πλασέ ισοφάρισε και αμέσως μετά ο Τακίδης με πέναλτι έκανε το 3-4.

Τελικά οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Ιωακειμίδη πήραν τη φιλική ισοπαλία στο 92.

Διαιτητής: Καρατέρπος με βοηθούς τις Μπέλτσου και Φραντζοπούλου.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης (46ο Μπίντσης), Κοπατσάρης (62ο Δαλκερανίδης), Δούφας (71ο Ιωακειμίδης), Πακάλτσης, Τσαγκαλίδης (71ιο Τζουβάρας Γ.). Μίμης (46ο Φωτιάδης), Χ΄ Ρούμπης (46ο Τζουβάρας Δ.), Μετικάνος, Σιδηρόπουλος, Χάιτας (76ο Βερίκοκος), Σολάκης (62ο Κεσκιλίδης Θ.).

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης (46ο Καλαμπόκας), Κατσούλης (56ο Αρβανίτης Κ.), Σέχι (56ο Αρβανίτης Χ.), Πυρίτσαους (56ο Δημητριάδης), Τακίδης, Γιακουμής (46ο Παπαγεωργίου), Θεοδουλίδης (46ο Γουρζουλίδης Π.), Ελευθεριάδης (46ο Σπηλιώτης), Μπαστάνης Γ., Στεφανίδης (52ο Γουρζουλίδης Β.), Ιορδανίδης (46ο Θ. Μπαστάνης).


Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα


Σχόλια