Μπαράζ Ανόδου – 4η αγωνιστική: ΑΕΠ Βατολάκκου - Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 2-1 - Μεγάλη νίκη της ΑΕΠ | φωτο - βίντεο

 ΑΕΠ Βατολάκκου 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ και από εκεί και πέρα ο Μακεδονικός άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του, όπου ιδίως  μετά το 30’ πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο Αλεξίου ήταν σε πολύ καλή μέρα.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν πάλι τους φιλοξενούμενους, και στο 64’ έκαναν το 2-0. Από κει και πέρα έπεφταν κυριολεκτικά κορμιά , ο Μακεδονικός χάνει πέναλτι στο 74’ με το Μαρκόπουλο και στο 93’ ο Ρωμαίος μειώνει σε 2-1. Ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί χρυσό για το Μακεδονικό!

Στο 5’  σουτ του Κοτζαντίσογλου Α. απέκρουσε ο Μπερμπερίδης
Στο 8’  σουτ του Χαραλαμπίδη  έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, 1-0
Στο 15’ σουτ Χαμαλίδη, σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης
Στο 23’  σέντρα Μπατμά, κεφαλιά του Ρωμαίου αποκρούει ο Αλεξίου
Στο 42’  σουτ του Ρωμαίου ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ
Στο 47’ διπλή  ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους. Σουτ του Ρωμαίου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στην εκτέλεση του κεφαλιά και πάλι του Ρωμαίου νέα απόκρουση…
Στο 64’ ατομική ενέργεια του Χαραλαμπίδης που πλάσαρε και το Μπερμπερίδη κι έγραψε το 2-0.
Στο 74’ μεγάλη ευκαιρία για το Μακεδονικό να μειώσει αλλά στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μαρκόπουλος, ο Αλεξίου είπε όχι!
Στο 90’ +3 ο Ρωμαίος με κεφαλιά θα μειώσει σε 2-1.

ΑΕΠ Βατολάκκου (Λάλος):  Αλεξίου, Ντενίς, Λάλος Π. (92’ Κατσαντώνης), Μπόλος, Λάλος Θ., Κυριακίδης, Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου Αγ. (90’ Μελισσινός), Μπιζιώτας, Γραβάνης (80’ Ασλανίδης).

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα (Νταμπίζας) : Μπερμπερίδης, Γιορετζίδης, Αθανασιάδης  Κ, Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Χαμαλίδης (46’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης  Σ., Μπατμάς, Μαρκόπουλος, Dimovski (85’ Κακασούλης), Ρωμαίος.

Διαιτητής: Τρ. Τίκας

Βοηθοί:  Παπαλίτσας-Στεφανής (Καρδίτσας)












Σχόλια

  1. Παλι πεναλτυ εχασε αυτος;;;Ρε σεις αυτος μονο μαρκογκολ δεν είναι τελικα....μαρκο-χαμενο-πεναλτακιας ειναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.