Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός - Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-1 | φωτο




Νικηφόρο ντεμπούτο Αλεξίου και πολύτιμη νίκη για Εορδαϊκό

Πολύτιμη νίκη, που τον έφερε σε καλύτερη βαθμολογική θέση πέτυχε ο Εορδαϊκός 
Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Αλέξη Αλεξίου στον  πάγκο του Εορδαϊκού , με τους Πτολεμαϊδιώτες να παίρνουν μεγάλη νίκη  με 2-1 κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Οι γηπεδούχοι,  είχαν τον έλεγχο και την υπεροχή στην μεγαλύτερη  διάρκεια του αγώνα και με χρυσούς σκόρερ τον Γιόνδη στο 19΄ και τον Μπίκο στο 75΄ που σημείωσαν δύο πανέμορφα γκολ πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.  Οι Αμπελόκηποι είχαν ισοφαρίσει  1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπάρμπα.

Η νίκη αυτή έφερε τον Εορδαϊκό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού  αλλά και αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στον δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής

Το φιλμ του αγώνα
Στο 19΄Συμεωνίδης θα βγάλει τη σέντρα στη περιοχή με ωραίο στοπάρισμα με το στήθος του Γιόνδη και ανάποδο ψαλιδάκι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 . Ένα πανέμορφο γκολ που βλέπουμε σπάνια στα γήπεδα.
Στο 23΄φάουλ Γιόνδη αποκρούει ο Παπαθανασίου.
Στο 34΄Συμεωνίδης τη σέντρα , μονοκόμματο σουτ Μαυροματίδη , άουτ.
Στο 41΄σέντρα Συμεωνίδη , κι ενώ ο Παπαθανασίου φαίνεται να ελέγχει τη μπάλα, αυτή του φεύγει, ο Μαυροματίδης θα κλέψει  θα πλασάρει αλλά με προβολή αυτοθυσίας ο  Παναγιωτίδης θα αποσοβήσει τον κίνδυνο.
Στο  44΄γυριστό σουτ του Ζυγκερίδη από κοντά ο Περπερίδης σε ετοιμότητα μπλοκάρει
Στο 45+2  φάουλ του Λιόνη μέσα στην περιοχή , αδράνεια της άμυνας και ο Μπάρμπας με το στήθος θα ισοφαρίσει 1-1.
Στο 60΄φάουλ Συμεωνίδη , κεφαλιά Μαυροματίδη , άουτ.
Στο 61΄σουτ δυνατό του Φωτιάδη , αποκρούει ο Περπερίδης η μπάλα στρώνεται στονΣαμπιασβίλι που πλασάρει, άουτ.
Στο 69΄Αμαραντίδης κεφαλιά πάσα στον Γιόνδη , σουτ λίγο έξω.
Στο 75΄σέντρα Συμεωνίδη  , φοβερή κεφαλιά Μπίκου στο βάθος της εστίας του Παπαθανασίου για το 2-1.
Στο 88΄σουτ του Σαμπιασβίλι μπλοκάρει ο Περπερίδης.


Εορδαϊκός (Αλεξίου): Περπερίδης , Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης, Σερσέμης, Σαββίδης, Κουλίδης, (62΄Ρέββας), Μπίκος, Συμωνίδης, Αμαραντίδης(87΄Ακριτίδης) , Γιόνδης, Μαυροματίδης (91΄Κωστικίδης).


Ηρακλής Αμπελοκήπων (Παπανώτας): Παπαθανασίου , Βόσδου, Παπαιωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Κραγιόπουλος(30΄Φωτιάδης), Ζυγκερίδης(74΄Metaj), Σάρρος, Χιονίδης, Σαμπιασβίλι , Λιόνης.


Διαιτητής: Μπούμπας

Βοηθοί: Κόλλιας, Λιόντος (Ηπείρου)

ρεπορτάζ: Γιώργος Κατσίκας







Σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΠΟΝΗΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΣΕΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΓΑΖΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε ορθογραφια και μετα σχολιασε. Μας εσπασες τα ματια .ΕΛΕΟΣ.

      Διαγραφή
  2. μονη θα μεινεται στο γηπεδο σπαστε της κλικες δεν σωνεται η ομαδα με αυτους ειναι λιγη για την κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανε μας την χαρη , μαθε να γραφεις σωστα ελληνικα την επομενη φορα..

      Διαγραφή
  3. Εσείς με τα σχόλια σας ειστε μεγάλα πρόβατα..που εχει σκάσει η φάτσα σας που δεν παίζετε εσείς η ο φίλος σας η ο γιος σας στον Εορδαϊκό και παίζουν κάποιοι άλλοι..άντε το μπουλο τώρα..Α και θα τους βλέπετε για πολυ ακόμα εκεί..άντε καληνύχτα μπεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταξύ συγγενών και φίλων τον παιχνίδι.δεν θέλει να τους βλεπει κανενας πλέον...βγείτε να πουλήσετε ημερολόγια τωρα για να δώσετε 200€ τους παικτες γιατί ο προπονητης προπληρωθηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλεξίου βάλε μεσα να παίζουν αυτοί που αξίζουν, όχι αυτούς που θέλει ο λιάμης και οι κλίκες....Ο Εορδαϊκός δεν είναι κλίκες, ο Εορδαϊκός είναι καθαρός οργανισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DEN MAS PITHETE ME TIPOTA K ZARNATSIDI..NA FIGETE APO TIN OMADA..ME TON LIAMI H OMADA DEN EXEI MELLON...AUTH H OMADA EXEI POLLES DINATOTITES OMOS XORIS ESAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΩΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΛΑΤΑΚΟ Ο ΦΟΥΦΑΣ ΣΤΗ Δ΄, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καντε μεταγραφες ρε και ριξτε χρημα στον Εορδαϊκό.. ουτε τα 5 και 10 ευρω δεν δίνετε μερικοι για το γήπεδο και μιλάτε κιόλας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.