Γ’ Εθνική: Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-2 | φωτο - βίντεο

Δεν τα κατάφερε η Θύελλα - Πολλά παράπονα για τη διαιτησία 
Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή η αναμέτρηση της Θύελλας Φιλώτα με την Αλεξανδρούπολη έληξε 1-2 με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί την ομάδα της Θύελλας καθώς διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δε δόθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και φυσικά για το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων το οποίο ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ αλλά ο επόπτης ο οποίος είχε χάσει τη φάση την άφησε να εξελιχθεί.

 Η ομάδα του Φιλώτα  βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη και μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος στο 55΄ και δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 87΄ όταν είχε ανοιχτεί στην προσπάθεια να ισοφαρίσει.

 Το γκολ για την Θύελλα  πέτυχε ο Μπαστάνης Θωμάς στο 89΄ και είχε τεράστια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Θεοδουλίδη να πιάνει ένα υπέροχο γυριστό σουτ και τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Πολλά παράπονα της διοίκησης και του κόσμου του Φιλώτα στο διαιτητή της αναμέτρησης για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Αλεξανδρούπολης με τον διαιτητή να μη δείχνει κίτρινες κάρτες και να τους επιτρέπει να συνεχίσουν το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι τους και στο δεύτερο ημίχρονο με 6 αλλαγές και τους παίχτες της. Αλεξανδρούπολης να κάνουν συνέχεια εσκεμμένα καθυστερήσεις ο διαιτητής κράτησε μόνο 4!!! λεπτά έξτρα χρόνου.

Τέλος επίσης αδικαιολόγητα μικρή προσέλευση του κόσμου σε ένα παιχνίδι με καλές καιρικές συνθήκες και την ομάδα  να προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο όταν σε χθεσινό παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος υπήρχαν πάνω από πενήντα άτομα από το Φιλώτα

Τα γκολ 55’ Κυριζάκης 0-1 88’ Γωνιάδης 0-2 89’ Μπαστάνης 1-2 72’ Αποβολή με 2η κίτρινη ο Κυριζάκης
Θύελλα Φιλώτα (Β. Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης (69’ Καραπέτρος), Γεωργόπουλος, Πιρίτσαους (69’ Γιακουμής), Τακίδης, Παπαγεωργίου (81’ Σέχι), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπαστάνης. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (76’ Σιμτσάκης), Τορομανίδης, Καραπατσιάς (14’ Κυριζάκης), Τσέκος (83’ Χελιδόνης), Γωνιάδης.

Διαιτητής: Μίσσας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μανασής (Τρικάλων), Παπαλίτσας (Καρδίτσας)





Σχόλια