Κοζάνη: Πρώτο φιλικό τεστ στον Φιλώτα - Ανακοίνωσε τα πρώτα αποκτήματα

Πρώτο δυνατό φιλικό τεστ για την Κοζάνη σήμερα Παρασκευή στις  6 το απόγευμα  μέσα στον Φιλώτα με την Θύελλα. Μετά από 12 ημέρες προετοιμασίας θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Γιάννη Προβίδα να δει τα τέσσερα αποκτήματα, αλλά και τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να βγάλει τα συμπεράσματά του για την κατάσταση που βρίσκονται.


Ανακοίνωσε 4 .. Έρχονται κι άλλες
Τις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η διοίκηση της Κοζάνης. Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς και ταλαντούχους με όρεξη για διάκριση.
Ρέββας Παναγιώτης από τον Απόλλων Καλαμαριάς γεννημένος το 1994
Ζαχαριουδάκης Ανδρέας από την Ένωση Απ. Παύλου γεννημένος το 1995
Μυροφορίδης Νίκος από Οδυσσέα Κορδελιού γεννημένος το 1997 
και τον Παναγιωτίδη Αλέξανδρο από το Αννόβερο Κ20 γεννημένο το 1995.

Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν

Σχόλια

  1. Παιζανε καθολου αυτοι περσυ?Μπορειτε να το τσεκαρετε μηπως?Ο πρωτος και ο τεταρτος εχουν καταγωγη απο κοζανη..με τους αλλους 2 συμβαινει κατι αναλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai oi 2 file mou paizane kai einai kaloi paixtes.....einai talenta ta paidia tous eida....alla i kozani 8a xreiastei kai kana 2 mikrous akoma alla kai kana 2 megalous empeirous na sikwsoun to baros tis xronias...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο κραξιμο κ στις απαιτησεις μανουλες ειστε!! Να πατησετε στ γηπεδο να στηριξετε την ομαδα ουτε λογος ομως! Μονο για συναυλιες το γεμιζετε. Μετα βριζετε προεδρους παιχτες κ διοικησεις λες κ αυτοι σας φταινε. Ομαδα χωρις κοσμο δεν εχτισε κανεις. Κ οσο πιο συντομα το καταλαβετε τοσο το καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν ξεκινησε αυτη η διοικηση το γηπεδο ειχε πολυ κοσμο!σταδιακα τους εδιωξε ολους!θυμησου την περσυνη χρονια και την προσπαθεια που γινοταν απο 15-20 παιδια να οργανωσουν τον κοσμο με πανο-συνθηματα-τυμπανα..τους εδιωξε ακομα κι αυτους..βεβαια θα μου πεις ηταν δυνατος ο ομιλος και δεν αντεξαν τις συγκινησεις απο ΟΠΟΥΝΤΙΟΥΣ...μηπως εσυ δεν ξερεις τι γινεται?η μηπως σε συμφερει απλα να λες οτι ο κοσμος δεν κατεβαινει?Κατεβηκε φιλε μου ο κοσμος αλλα τον διωξανε!

      Διαγραφή
    2. Ολα αυτα ειναι βλακειες! Αμα αγαπας την ομαδα σου δεν φευγεις απο το γηπεδο ακομα κ αν σε διωξουν! Που δεν εγινε ετσι. Να σου πω κ κατι φιλε μου? Ο φαποκρατορας εορ εχει γεματο γηπεδο σε καθε αγωνα! Που κ αυτοι εχω ακουσει πως δεν γουσταρουν αυτον π εχουν προεδρο.

      Διαγραφή
  4. Δύο μικρούς από την Αλ Αχλί Ντόχα και δύο μεγάλους από τα νησιά Φερόε (έχω μάθει ότι πληρώνουν οι πατεράδες?) .......... εδώ γύρω το χάος ....... σκοτάδι βαθύ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που βρηκαμε εσενα τον παραγοντα-σκαουτερ της μπαρτσελονα θα φερεις 2-3 απο κει να τους πληρωνεις κιολας!

      Διαγραφή
  5. Κριμα για την Κοζανη μια ιστορικη ομαδα θα ξεφτιλιστει φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ναι φρεσκαδουρα τα πρώτα ματς οοωσ περυσι κ μετά θα κλενε οι ρεγκες...πρωτη φορα ειδα προετοιμασια κ να ειναι ολοι ξεκουραστοι οι παίχτες

      Διαγραφή
    2. Εσεις εκει στο καλιαρι τι θα κανετε? Πηραν προκαταβολη οι παικτες σας οι θα σας φτυσουν κ αλλοι κ θα φυγουν? Χαχαχαχα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.