3ο τουρνουά - Συμμετέχω ...άρα κερδίζω ... Μπόμπιρες εν δράσει (φωτο - βίντεο)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 3ο τουρνουά Συμμετέχω άρα κερδίζω που συνδιοργάνωσαν Μακεδονικός Κοζάνης και ΠΑΟΚ Κοίλων :
Με παιδικά χαμόγελα και ικανοποίηση από την συμμετοχή και την χαρά του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε το τουρνουά υποδομών Συμμετέχω άρα κερδίζω ( που συνδιοργάνωσαν ο ΠΑΟΚ Κοίλων και Μακεδονικός Κοζάνης το τριήμερο 22-24 Μαίου στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο.
Ο χώρος για τρεις ημέρες πλημμύρισε από παιδικές φωνές. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τις προσπάθειες των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών μεταξύ αυτών και πολλοί αθλητικοί παράγοντες , προπονητές και ποδοσφαιριστές της περιοχής. Είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια με παιδικά χαμόγελα αλλά και πολύ ταλέντο από 28 ακαδημίες 88 ηλικιακές ομάδες και πάνω από 1000 παιδιά . Οι διοργανωτές βράβευσαν όλες τις ακαδημίες για τη συμμετοχή τους με αναμνηστικά κύπελλα.
Απονομές κυπέλλων έκαναν στους συμμετέχοντες ο Ηλίας Κάτανας εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα πολιτικής προστασίας και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο tae kwon do τα αδέρφια Νίκος και Κλεάνθης Τζέλλος
Στόχος του τουρνουά η χαρά της συμμετοχής Έχουμε την υποχρέωση και είναι καθήκον μας ,τα παιδιά από μικρά να μάθουν πως το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους και όλοι μπορούν να δώσουν το παράδειγμα, τόσο αυτοί που βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου όσο και οι φίλαθλοι των ομάδων. Να μάθουν το σεβασμό για τους κανόνες του παιχνιδιού και το σεβασμό απέναντι στους συμπαίκτες, διαιτητές, αντιπάλους και τους οπαδούς.
Το σωστό παιχνίδι διδάσκει ήθος, αξιοπρέπεια και θετική διάθεση για τη ζωή, αρχές πολύτιμες είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό, στην καθημερινότητά μας. Γιατί Το μέλλον του τόπου μας είναι οι μικροί μας αθλητές 
Το πάθος και η εμμονή αυτών που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα, από την πρώτη στιγμή, η στήριξη όλων των ακαδημιών του Ν. Κοζάνης, η συμμετοχή των ακαδημιών που ταξίδεψαν για να βρεθούν και να αγωνιστούν στο τουρνουά, αλλά και η μεγάλη "δύναμη" του τουρνουά των ανθρώπων με τα πορτοκαλί μπλουζάκια, οι εθελοντές και τέλος η ομάδα διάσωσης Κοζάνης, ήταν τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο στόχος και ο σκοπός που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε στο ακέραιο, ένας στόχος τόσο απλός και κοινότυπος αλλά παράλληλα και τόσο δύσκολο να πιαστεί εάν δεν υπάρξει άριστη συνεργασία", επεσήμαναν οι διοργανωτές. 
Οι συνδιοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλλαν για να διεξαχθεί το τουρνουά με επιτυχία , και ευχαριστούν τις ακαδημίες που το τίμησαν με την παρουσία τους 
Ραντεβού του χρόνου .... 






φωτογραφικό άλμπουμ 1ης ημέρας






φωτογραφικό άλμπουμ 2ης ημέρας


φωτογραφικό άλμπουμ 3ης ημέρας





Σχόλια